Aktywne Wpisy
janekch +60
Ej wykopki. Proponuję żeby #lidl zaczął udostępniać listę sklepów gdzie można zrobić zakupy jak człowiek i listę sklepów gdzie jak w lesie musisz sobie sam robić za kasjera.
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Kasy samoobsługowe to
- badziew, nigdy nie korzystam 7.1% (114)
- kocham, zawsze korzystam 48.6% (775)
- czasem korzystam 18.7% (299)
- wolę mieć wybór 25.6% (408)
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
przy 5000 widzach o 12:00 rano
#danielmagical #patostreamy
a o 12:00 oglada nawet 5000 widzow.
Na początku remontu cała ta reszta stanowiła tylko otoczkę streama, to tucznik i jego pokój stanowiło centrum uwagi, w którym Gocha pojawiała się na max. kilka minut. Teraz bez Gochy przed kamerą grubas nie dostałby ani złotówki.
Dziwię się, że nie ma tam w Toruniu nikogo, żeby wywalić tego leniwego knura z
Po co im alfons, którego nikt nie chce oglądać przed kamerą, który nic od siebie nie wnosi (poza kompem i jedną kamerą - ale to można ogarnąć) i który kompletnie
@ZjadaczTrujki: Co ogarnia? Włączenie kompa? Uruchomienie 1-2 aplikacji? Tępy knur nie wymieni nawet 5 województw, nie wie kto jest premierem, a wczoraj nie znał nawet słowa "szykanować". Dzieciaki zakładają startupy, rolnicy dostają ogromne dotacje z Unii, itp. itd. Ty chyba nie wiesz w jakim świecie żyjesz... Dzisiaj nie trzeba mieć żadnej wiedzy, idziesz do specjalisty/prawnika, mówisz o swojej
Wystarczyłoby, że wygoniłaby synalka z Urzędniczej, a organizacją streamów spokojnie mógłby zająć się Łukasz/Jaca/Pezet - to nie jest żadna wiedza tajemna zastrzeżona wyłącznie dla tępego knura. Skorzystaliby na tym wszyscy:
- widzowie, bo nie oglądaliby nudnego i zakłamanego mitomana na streamach
- Gocha, bo miałaby łazienkę i więcej kasy na swoje pozostałe zachcianki
- Jaca, bo nie