Wpis z mikrobloga

@Prz3mo_97: Napisałam o odstąpieniu od umowy i prośbę o zwrocie kasy - nie mogę wyslać emaila bo jest info;
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to
  • Odpowiedz
@maaartyna: Na pudełku z telefonem jest informacja że tel. działa u operatora z USA!!! więc jest prosta odpowiedź-nie działa!! u operatorów w Polsce. Baterie są nagrzane, lub tel po zatopieniu...wszystko jasne.Stare programy.
  • Odpowiedz
Napisałam do nich, że odstępuję od umowy w związku z niewywiązaniem się z terminu umownego. Zażądałam zwrotu kasy do 30 listopada. Odpisali, że reklamacja jest w trakcie rozpatrywania - jaka reklamacja. Poczekam do 30 i idę na policję.
  • Odpowiedz
Nasza firma działa zgodnie z prawem, wszystkie informację są zawarte w naszym regulaminie, jeśli jakakolwiek osoba nie otrzymała pieniędzy prosimy o kontakt mailowy na adres: shop@e-udanezakupy.pl

Zdjęcia są potrzebne do procedury reklamacji, jeśli przesyłka zostałaby uszkodzona podczas transportu mamy pewność że telefon został wysłany nieuszkodzony.
  • Odpowiedz
firma zakończyła już prowadzenie działalności, jest w trakcie zamykania działalności czy też jest w procesie upadłości. Zgodnie z ogólnodostępnym rejestrem spółek brytyjskich firma Coolphones jest w trakcie rozwiązywania działalności. Informacje te można zweryfikować pod adresem: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/10394993 Status spółki to "Active proposal to strike off" - tj. oczekujący na wykreślenie, zaś z dokumentów dostępnych w "filling history" widnieje informacja, iż "the company has applied to be stuck off and dissolved" co oznacza, iż
  • Odpowiedz
zostanie wyrejestrowana- dziś dostalam info że mam odesłać telefon i czekać....tylko na co? bo pewnie kasy nie zobaczę...bo uciekną..zwijają sklep i działalność a zaraz będą pod inną nazwą...na kogo koszt mam wyslać przesyłkę? to szantażowanie i nękanie ludzi a nie sklep!!
  • Odpowiedz
Kupiłem telefon 31 sierpnia.Otrzymalem zupełnie inny model w dodatku z oprogramowaniem dedykowanym na rynek amerykański. Zapłaciłem cło i inne opłaty z tym związane.Odeslalem telefon, ale mimo ciągłych zapewnień sklepu pieniędzy nie otrzymałem do dnia dzisiejszego.
  • Odpowiedz
Dostalam info na email; Dzień dobry,

Zwykle paczki do Chin zostają dostarczone w ciągu 2-3 tygodni. Koszt wysyłki towaru zostanie Pani zwrócony wraz z przelewem. Nie oszukujemy ludzi, tak wygląda procedura zwrotu ponieważ towar zamawiała Pani z Chin, więc nie ma w tym nic dziwnego. Jeżeli zakupu dokonałaby Pani w kraju towar i tak musiałaby zostać odesłany do magazynu celem otrzymania przelewu i zajęło by to zapewne kilka dni. Tutaj jest tak
  • Odpowiedz
W pytę , reklamują oryginalny towar 4,8 ocena za szybką wysyłkę , ha śmiech na sali
Jak są tacy fer czemu w opisie danego telefony nie napiszą że towar jest z chin tylko chowają informację w regulaminie
  • Odpowiedz