Aktywne Wpisy
MurLand +144
Jak sobie przypomnę, umowy śmieciowe za czasów PO za 1200zl przy 14% bezrobociu to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa

urzedniczatv +75
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.

Nie oglądałem meczu, o co chodziło z tymi spalonymi ?
4 gole śląska z spalonego (wszystkie słusznie anulowane) boli go to że Śląsk nie ugral nawet punktu i że nic sędzia niesłusznie uznał. 15 spalonych Śląska ogólnie.
@Gasquet
@LeBron_
To słabo że Lech dopuścił aby takie, nawet spalone, bramki wpadaly
A to ich wina, że Śląsk stal za ich obroną? Grali jakby nie znali przepisów.
Poza tym jak mieliby niedopuścić do gola gdy przeciwnik ma przewage pozycji (spalonej)
@Gasquet
@LeBron_
Sądziłem po prostu że te spalone były wypadkiem przy pracy Śląska, a nie jak się okazała skutkiem dobrych pułapek offsajdowych
Śląsk wręcz z premedytacją wychodził na spalonego, czasami było trzech zawodników za linią obrony Lecha nawet nie w momencie podania ¯_(ツ)_/¯
Żaden zespół nie mógł narzucić swojej gry, typowy mecz walki, Śląsk pokazał w tym sezonie że będzie psuł krew najmocniejszym i tak było też w tym meczu. Zadecydował błysk Jóźwiaka i Tiby wiec Lech ma 3pkt. Bardzo wymęczone zwycięstwo.