Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Springfield +122
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Ogórek: Naszym gościem jest min. sędzia Waldemar Żurek.
Husiewicz: Wałęsa jest postacią śmieszna i powinien zamilknąć. Pan Wałęsa jest dla mnie skończony jako polityk i jako osoba publiczna.
Ogórek: Dlaczego sędziowie SN chcą podporządkować sobie pozostałe ośrodki władzy w Polsce?
: Bo koryto im zabierają!
(Żarciki prowadzących w komentarzu do wypowiedzi Schetyny o wycofaniu poparcia dla Ujazdowskiego)
Łęski: Jak myślisz, to jest dobry sygnał dla kandydatów Platformy w dużych miastach?
Ogórek: No moim osobistym zdaniem nie, bo chyba wszystko wskazuje na to, że jednak obietnice wyborcze nie są dotrzymywane, więc chyba trzeba się grubo zastanowić, zanim podejmie się decyzję o starcie z list Platformy.
Jakiś niepodpisany kolo w garniturze do sędziego Żurka: W pana słowach nie było żadnego argumentu prawnego, czas najwyższy odsunąć ludzi po jakiś duraczówkach To jest dla mnie wstyd, co pan opowiada - pan nie jest prawnikiem według mnie .
Żurek: Oczywiście, że każdy polski sąd jest sądem unijnym i to wynika z traktatów.
Ogórek: Panie sędzio, dlaczego śrdowisko sędziów generuje chaos prawny w Polsce.
<"Brawo", oklaski z sali>
Żurek: To, pani redaktor, jest absolutnie źle zadane pytanie.
Ogórek: Ja uważam, że dobrze. <śmiech Ogórek>
I do tego wypowiedzi 'ekspertów'
P.Jaki: Sąd najwyższy uznaje, że przejmuje teraz uprawnienia władzy ustawodawczej i wykonawczej, ale przypomnijmy, że te władze, co by o nich nie mówić, mają jedną zaletę - są wybierane przez ludzi. Sądy nie są.
#bekazpisu #polityka #pis #polska #komunaplus
Niestety tępa pisowska tłuszcza to lubi.
I to im się podoba.
Oni już nawet nie kryją się, ze kłamią i starają się to po prostu uzasadnić
@ZaplutyKarzelReakcji: @kobiaszu: Ludzie w Rosji pisali, że ich propaganda jest bardziej subtelna.
Komentarz usunięty przez autora