Mireczki wiecie może gdzie leży problem jeśli strona dla różnych wartości szerokości ekranu wybranych w chromie ładnie się wyświetla a zwężając okno przeglądarki już świruje? Np. jak ustawie iPada który ma szerokość ekranu 768px to ładnie mi się pokazuje a jak dla takiej samej rozdzielczości zwęże okno to świruje? #webdev #css #html #javascript
@mlotek123: Prawdopodobnie jestem tam jakiś skrypt jquery/js który odpala się na określonej rozdzielczości ekranu i robi jakieś czary-mary z DOM. Jeśli zmienisz szerokość ekranu to się wszystko sypie, bo event nie jest podłączony pod resize, tylko odpala się jednorazowo.
@dendrofag: @Vandzior: @Perfer: jak wlacze w devtolsach rozne tryby szerokosci ekranu to wlasnie działa super... chodzi mi tylko o reczne zwijanie jakby w poszczegolnych breakpointach przegladarka nie ogarniala i rozne rzeczy wyswietlala. Co do jquery czy jsa to nie ma zadnych skryptow. tak mam viewport ustawiony :
Prawdopodobnie jestem tam jakiś skrypt jquery/js który odpala się na określonej rozdzielczości ekranu i robi jakieś czary-mary z DOM. Jeśli zmienisz szerokość ekranu to się wszystko sypie, bo event nie jest podłączony pod resize, tylko odpala się jednorazowo.
tak mam viewport ustawiony :