Aktywne Wpisy
Rasteris +887
I kolejna tropikalna noc za nami. W Warszawie temperatura spadła do 24 stopni, a za nic tropikalna uznaje się taką gdy nie spada poniżej 20. I kilka następnych dni też ma być takich. A średnio takich nocy w roku było 3 na zachodzie kraju, i poniżej 1 na wschodzie. Ale od kilku lat to dobija nawet do kilkunastu. Temperaturowe to jesteśmy tam gdzie w latach 80 była Bułgaria czy pólnocna Grecja.
I
I
Wrrronika +886
Śmiechu warte
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Wczoraj zauważyłem, że delikatnie łuszczy mi się skóra na żołędziu, odrywa sie jak coś w stylu jakiejś folijki. Chociaż dziś jest chyba lepiej. W Internecie wyczytałem, że może to być grzybica i powstać np. w wyniku zaburzenia flory bakteryjnej. W ostatnim czasie masturbowałam się używając żelu pod prysznic jako środka poślizgowego, myśle że może to mieć jakiś związek.
Przeczytałem tez, że można posmarować penisa maścią z klotrimazolem, ale tez na innej stronie natrafiłem na na informacje, że nie można tak robić.
Doradźcie coś proszę. Może też być, że to zwykle podrażnienie lub reakcja alergiczna? Nigdy wcześniej czegoś takiego nie zauważyłem.
Prawiczek here (także nie ma to związku z kontaktami seksualnymi), 16 lat, wstydzę się iść do lekarza.
#penis #niebieskiepaski #zdrowie #medycyna
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez moderatora