Aktywne Wpisy
krytyk1205 +66
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Cinoski +14
Nie radzę sobie z moją niską samooceną. Strasznie mi to uprzykrza życie. Niebieski ma konto na wykopie i ogromnym ciosem jest dla mnie to jak da plusa jakimś #dupeczkizprzypadku czy tam inne #prokuratorboners.
Raczej w sprawach łóżkowych nie mamy żadnych problemów, oboje jesteśmy otwarci na wiele, raczej się nie nudzimy. Raczej, bo mam wrażenie, że to ja częściej coś inicjuję. Często spotykam się z odmową, najczęściej to tłumaczy zmęczeniem, czy że akurat nie ma nastroju na takie rzeczy. Ja praktycznie nigdy mu nie odmawiam... No i wracając do sedna, strasznie mnie niszczy to jak mi odmawia, a jakimś randomowym laskom z internetu daje plusy.
Wiem, że to mój problem, bo jak ładne to niech sobie patrzy (przecież to normalna sprawa), ale nie mam pojęcia jak to zrobić, aby to się nie odbijało na moim zdrowiu.
Jakieś porady? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #milosc #psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@AnonimoweMirkoWyznania: trzepie też pewnie jak wychodzisz z domu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Równie dobrze to jej niebieski może być przedstawicielstwem nudy, bo w łóżku wyglada na początkującego przedstawiciela „januszowej” budowy ciała a przedstawiony objaw to po prostu jego kompleksy. Już nie mówimy o rozmiarach ;)))
Ale tu jest trochę prawdy co mówi @idiot: sprawdź „statystycznie” co ogląda, co lubi, jeżeli się nie kryje z tym przed Tobą.
I po prostu go zaskocz! Coś co jego podnieca, Tobie może wydawać