dziwicie się, że rafon żyje non stop w stresie? robi ch*jowe strimy, które są czymś więcej niż stypa. Jego widownia jest bardzo niskim wieku, więc jak wyślą 1zł na donejt to już dużo. Płaci za mieszkanie 2tys, ma bezrobotną kobiete, którą musi utrzymać (kiedyś powiedział, że Roksa potrzebuje coś około 5tys na miesiąc i nie weźmie gościa za chłopaka co zarabia 2tys), więc nie ma co się dziwić, że ten strimy to już nawet nie stypa... a frustracja o donejty..
@arturek98c Tia bezrobotna, ostatnio jak byłem przejazdem w Piotrkowie Trybunalskim to nawet telefonów nie odbierała, później dostałem SMS że dzisiaj juz nie da rady mnie obsłużyć
@arturek98c: Jak go zostawi Roksa to lajtowo sobie bedzie ruchał z 2 lata loszki bo fejm będzie dogasał, jedyne przed czym drży Rafon to brak papieru, dla niego pieniądze to wszystko, jest strasznie zakompleksiony i rekompensował sobie #!$%@? dzieciństwo na Białostockim blokowisku kupując te koszulki po 300 zł, nowe autka, zegareczki i rzucanie telewizorami. Dowartościowywał się tym, że w złotych czasach zarabiał czyjąś półroczna pensje w miesiąc. Jak on sie
#danielmagical #rafonix
Komentarz usunięty przez autora
@flajn: siema lordoza