Wpis z mikrobloga

Ale to musi być wygryw urodzić się w najlepszym kraju na świecie. Ja będę musiała ciężko zapracować na zdobycie wymarzonego obywatelstwa
#gownowpis #usa
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NDSS: jest dużo gorszych miejsc, w których mogłeś się urodzić.
@Aedemkun: mam wrażenie, że ten styl życia to propaganda i ostatnio coraz więcej w tej ich kulturze, choćby w Hollywood, jej odkłamywania. Ale nie byłem, może faktycznie tak dobrze tam jest. :P
  • Odpowiedz
  • 1
@BrakPomysluNaNick: Ja byłam i jestem tym krajem zachwycona. Musiałam być w poprzednim życiu Amerykanką, bo wprost idealnie pasuję do tamtego społeczeństwa

@PiccoloColo: American dream istnieje nadal. Ja nie chcę żyć łatwo, chcę tylko tak samo jak miliony Amerykanów uczynić Amerykę znów wielką
  • Odpowiedz
ciężko zapracowaćna zdobycie wymarzonego obywatelstwa

@Aedemkun: czy ja wiem czy tak ciężko ;d oddaj się mireczkowi z obywatelstwem (a sporo nas tu widzę) i elo ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@Aedemkun: wiem że to troll wpis, ale wielu debili serio sądzi, że USA to taki raj do życia XD tak naprawdę to kraj trzeciego świata w bardzo wielu aspektach, w miastach jest brudno, edukacja przeciętnego obywatela gorsza niż w Europie, dostęp do opieki medycznej fatalny... Możnaby tak wymieniać długo
  • Odpowiedz
@Aedemkun: standard życia w Europie jest dużo wyższy niż w USA, tak samo przestępczośc jest niższa i ryzyko bycia ofiarą brutalnego przestępstwa. Byłeś w ogóle w USA kiedyś?
  • Odpowiedz