Wpis z mikrobloga

@Vereor: Kiedyś kupiłem właśnie taki kubek jakby naturalny z jakiegoś owocu czy czegoś i zalałem wrzątkiem, odłożyłem i na następny dzień już miałem z pleśnią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Vereor: nigdy tego nie piłem, serio warto się bawić w zaparzania yerby I picie przez pedalską słomke? Czy smakuje jak siano rzemieślnicze i to po prostu chwyt na $$
  • Odpowiedz
  • 4
@Vereor polecam robić w tzw. French press czy jak tam inaczej się zwie to coś do parzenia kawy. Odpada problem zatkanej rurki / wchłoniętego suszu.
  • Odpowiedz
  • 5
@emperek jak sobie odfiltrujesz to pewnie że tak, ja jestem zbyt leniwy więc bombilla i słoik po musztardzie bo fituje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz