@Vaerlin: tak, wysłałem im laptopa na reklamację. Producent dawał rok bo to ich pierwszy model z baterią w środku (drogi w #!$%@?). Na stronie x-kom informacja że sprzęt ma dwa lata gwarancji. Nie chcieli przyjąć go, dopiero po dwóch tygodniach przyjęli zgłoszenie i wysłali kuriera. Usterki: Touchpad nie obsługiwał gestów a w złączu D-SUB nie było czerwonego koloru, niebieski i zielony tylko. Po miesiącu wrócił. Wymieniony palmrest wraz z touchpadem, złącza
Mój kot miał usuwane kamienie z pęcherza i dostawał pregabaline 75 przez jakiś czas, teraz ta ćpuńska bestia jak widzi że mam opakowanie w ręku to myśli że to dla niego i sępi gorzej niż o żarcie XD
Jakiś legitny sklep internetowy gdzie obsługa nie robi wałków i można ze spokojem kupić laptopa?
Producent dawał rok bo to ich pierwszy model z baterią w środku (drogi w #!$%@?).
Na stronie x-kom informacja że sprzęt ma dwa lata gwarancji.
Nie chcieli przyjąć go, dopiero po dwóch tygodniach przyjęli zgłoszenie i wysłali kuriera.
Usterki:
Touchpad nie obsługiwał gestów a w złączu D-SUB nie było czerwonego koloru, niebieski i zielony tylko.
Po miesiącu wrócił. Wymieniony palmrest wraz z touchpadem, złącza
https://www.wykop.pl/wpis/33953813/zakupy-w-xkom-parodia-1-sprzet-zamowiony-na-poczat/