Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
szklarskaporeba +255
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#testoviron
Wiem. Ten wywiad to klasyka, ale to było zanim osiągnął taką popularność i odszedł. Mogliby go zapytać co sądzi o wpływie jaki wywarł na polską popkulturę, dlaczego nas zostawił, co u niego słychać? I tam nie było mordy widać.
Komentarz usunięty przez autora
@JuneJohn a jesli uwazam sie za niezbyt mądrego i jestem zbyt leniwy żeby trollować to jestem po prostu debilem?
Komentarz usunięty przez autora
@Klepajro: Wywarł duży wpływ, tyle, że pośrednio. Mało kto z bezbeckiego normictwa które dorwało się teraz do memów z nosaczem wie skąd one się wzięły.
@Gregman macie może linka do tego wywiadu?
Wpływ może za dużo powiedziane.
Popularność? Rozpoznawalność?
@blazejostm
https://youtu.be/Rp-B10M7GkA
@Dev321