Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +14
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
aldi7x +396
I tak macie lepiej niż my, bo możecie być szpetni, ale jak będziecie mieli hajsy to zawsze jakaś 7/10 się nawinie. A kobiety mają tylko jedną kartę przetargową - urodę. Jej brak właściwie wyklucza jakiekolwiek zainteresowanie ze strony mężczyzn, bo wykształcenia, inteligencji, zaradności nikt u kobiet nie ceni. Takie cechy są nawet czasem przeszkodą, bo wpędzają faceta w kompleksy.
A tak w ogóle to wy wcale nie nienawidzicie kobiet. Wy nienawidzicie pięknych kobiet. Bo was nie chcą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ot, cała tajemnica, za którą się kryją te wszystkie tinderowe eksperymenty i pełne jadu wpisy. #takaprawda #przegryw #tinder
Komentarz usunięty przez autora
@kociooka: przecież nawet loszki 0/10 mają pełno zainteresowanych
@kociooka: jak kobieta będzie miała hajsy to za te hajsy poprawi swój wygląd
@kociooka: jak nikogo nie nienawidze tylko smutno się robi na
Mnie nie chcą ani piękne ani brzydkie, a jakoś żadnych nie nienawidzę, po prostu #!$%@?, trudno. Ale może to dlatego, że nie jestem przegrywem. Nieważne.
Nie do końca, często widzę brzydka kobietę z przeciętnie wyglądającym mężczyzna, w drugą stronę już niekoniecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To z kim niby te 2/10 się spotykają skoro wszyscy faceci poniżej 6/10 są sami? xD te
@kociooka: co to za dziwny model BMW? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W biologicznym skrócie: 20% najlepszych samców jest związanych (dłużej lub krócej, w różnym okresie swojego życia) z 80% samic. Całej reszcie samców (poniżej 8/10) zostaje te 20%, a statystycznie rzecz ujmując - tym poniżej średniej (5/10) zostaje już bardzo niewiele.