Aktywne Wpisy

HNDelectric_pl +274
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #

nanushki +357
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #

#programowanie #pytanie #pytaniedoeksperta #php #mysql #prestashop #webdev
@turboziom: spróbuj nadać im uprawniania 777 i zobacz czy zaskoczy.
możliwe że mysql nie zezwala na wejście, bo np. db nie zostało utworzone albo blokowane są połączenia
Jaki system na vps masz?
@menmikimen: to nie vps tylko zwykły hosting (kilka domen + jeden hosting bez limitu baz danych)
czytalem gdzies zeby wgrac pusty plik .htaccess ale to nie pomoglo
Będę jutro w pracbazie to spróbuję jeszcze podpiąć domene pod inny
takie coś wyszukałem:
http://doc.prestashop.com/display/PS14/Getting+Started#GettingStarted-Creatingadatabaseforyourshop
zrób od początku tego tutka krok po kroku, przejrzyj ichnie forum
natomiast w samym apache sprawdź access i error logi, czy skrypt na pewno odwołuje się do właściwego vhosta i adresu
"http://www. domena .com/install/index.php?checkDb=true&dbServer=server&dbName=dobrewtcak&dbLogin=dobrewtcak&dbPassword=pass&dbprefix=ps&clear=0&_=1532586455225"
gdy w zmiennej jest prawidłowy adres bazy to pokazuje się 403 forbidden, a jak wpisze tam jakies losowe gowno to zwraca 200 ok