Aktywne Wpisy
JanLaguna +242
Chiny coraz bliżej udzielenia Rosji wsparcia wojskowego. Amerykanie rozważają ujawnienie danych wywiadu
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
uncle_freddie +147
Manchester United 0 - 1 Barcelona; Lewy z karniaczka
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
#bojowkamedycznegoklefedronu #narkotykizawszespoko
U mnie po kilku dniach to już nawet kawy niezastąpi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@SalomonTR: Ja sporadycznie zażywam, jeżeli już to ciąg max 3-4 dni.
edit: Ogólnie wtedy, przy zamkniętych oczach najbardziej dokuczliwe było to brzęczenie nieistniejącego komara przez co nie mogłem zasnąć przez całą noc, bo na zmianę beczałem i odganiałem tego #!$%@?...
aż robisz sobie kreche, czujesz że ktoś wszedł do pokoju, przykrywasz wszystko i udajesz że nie ćpasz, słyszysz jak ten ktoś wychodzi z twojego pokoju, sprawdzasz czy na pewno, no i nie ma nikogo, i sie zaczynasz zastanawiać czy ten ktos byl w tym pokoju czy ci sie wydawalo (#!$%@? #!$%@? #!$%@?ć dorzutka auuuuu xD)
a ja kurdi dzisiaj mam 82 dzień z Henrykiem i zero problemów, no może troche za dużo na niego wydaje :D
@Conscribo to chyba nadmiar serotoniny, poczytajcie sobie, po serotoninowcach często mialem jakieś dziwne zwidy i inne takie i to szybko tak jak mowie, no i to nie byly takie typowe schizy ze ktos mnie sledzi czy inny #!$%@? xD
tylko takie "o kurła duchy tu chodzą, zajebiście XD "