Moj jedyny sluszny sposob na jajecznice. Boczek, troszeczke maska, wolowina, bialka jaj, nastepnie na samym koncu wlane zoltka i starty ser pecorino. Wtedy tez wylaczam po 10 sekundach ogien i mieszam. Jest kremowa ale jedt to cialo stale na nie rozwolnienie. W tle kanapki z pesto, mozarella, wedlinami, papryka, pomodorem i rucola. Do tego oczywiscie degustacja napoju energetycznego. #sniadanie #gotujzwykopem #gzw
@Tryggvason nie, to jest wlasnie moim zdaniem najbezpieczniejsza metoda godzaca fanow mokrej jajecznicy z fanami wiorow. Suche bylo bialko ale namoczylo sie zoltkiem ktoregi nie scinalem. Polecam wyprobowac ten styl
@Arturian znam tę metodę. Ścięte białko i luźne żółtko. Jak dla mnie, fana luźnej jajecznicy, całkiem spoko opcja. Proponuję spróbować też metody na wolnym ogniu, albo nawet unosząc patelnie nad ogniem. Dłużej się robi, ale wychodzi bardzo wilgotna, delikatna, ale nie glutowata ( ͡°͜ʖ͡°)
@Tryggvason no sprawdze to bo ucze sie cierpliwosci bo jestem z chinskiej szkoly czyli ogien na full i pali sie ale juz i tak sie ustatkowalem wiec ta jajecznica bedzie dobrym treningiem
Kolejne byczkowanie lachów przez ukraińskich braci. Nie dość, że w Krakowie to ukrainiec kopał to jeszcze tutaj, no nic lata 90 wracają. #ukraina #wojna #rosja
zrobiłem sobie basen na działce, ustawiłem tryb pompy na turbo aby grzał ciągle na 32 stopnie xD dzisiaj przyszedł rachunek za prąd za ostatnie 8 tyg... 6600 zł xD w tym oczywiscie dom ale #!$%@? nie tyle. kurde czasem warto sie zapoznac jednak z poborem mocy urzadzenia widze xd
Boczek, troszeczke maska, wolowina, bialka jaj, nastepnie na samym koncu wlane zoltka i starty ser pecorino. Wtedy tez wylaczam po 10 sekundach ogien i mieszam. Jest kremowa ale jedt to cialo stale na nie rozwolnienie.
W tle kanapki z pesto, mozarella, wedlinami, papryka, pomodorem i rucola. Do tego oczywiscie degustacja napoju energetycznego.
#sniadanie #gotujzwykopem #gzw
Komentarz usunięty przez autora
Polecam wyprobowac ten styl