@Brak_Oryginalnego_Pseudonimu: Może w każdej chwili dojść do transferu Chojecki ma go podobno na oku, Marian zostanie prezydentem Lublina a Baobab Torunia taki ma plan.
@lumpex200: Chojecki nie da rady zrobić Baobabowi prania mózgu. Sekta generuje wysokie dochody — racja, ale szeregowi wyznawcy chyba niewiele dostają.
Poza tym Baobab powie, że np. Lubi „tri paloski” lub, że nie ma nic do Rosjan. Chojecki dostanie szału, gdy usłyszy, że ktoś nie chce eksterminacji całej populacji mieszkańców na wschód od Lublina.
@lumpex200: poza tym baobab chyba nie jest nawet narodowcem czy osobą wierzącą. Przecież nawet Sebastian by wyśmiał teorie Chojeckiego dot. wieku Ziemi czy ewolucji.
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
#danielmagical
Poza tym Baobab powie, że np. Lubi „tri paloski” lub, że nie ma nic do Rosjan. Chojecki dostanie szału, gdy usłyszy, że ktoś nie chce eksterminacji całej populacji mieszkańców na wschód od Lublina.