Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2543
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Cześć Panowie i Panie, to ja Kasia Pieluszka, Kasia z Bali.
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
https://www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/zlo-rodzi-zlo-miala-cudowne-dni-z-mietkiem-dziecko-zakopala-na-dzialce,164,2849
O tragicznych OFIARACH wychowywania dzieci w tzw. "rodzinach dwupłciowych" można przeczytać w internecie o wiele WIĘCEJ. Heterolobby o tym MILCZY!
#fritzl #neuropa #heteropropaganda #heterodewiacja #bekazprawakow #rodzina #prawackalogika
Komentarz usunięty przez moderatora
@falszywy_prosty_pasek: Przypominam, że na wypoku to #neuropa popiera kazirodztwo i aborcję. @artpop pisał, że kobieta powinna mieć prawo do aborcji w każdym dniu ciąży, a noworodek niewiele się różni
@Lawrence_z_Arabii: Ciekawe, gdzie tak pisałem?
@artpop: tu https://www.wykop.pl/link/3411509/comment/40307267/#comment-40307267
@artpop: Przecież zakazanie aborcji w 9 miesiącu ciąży to zmuszanie kobiety do porodu, a temu się sprzeciwiasz.
@memento_mori: Informatyka nie jest raczej Twoją mocną stroną. Jeżeli nie masz wiedzy w pewnym temacie, to się po prostu na ten temat nie wypowiadaj.
@artpop: Przecież napisałeś, że aborcja powinna być dozwolona, bo nikogo nie można zmuszać do rodzenia, a przecież zakaz aborcji w 9 miesiącu ciąży to takie samo zmuszanie do rodzenia jak zakaz aborcji w 2 miesiącu ciąży.
https://www.youtube.com/watch?v=WPMcm7lef9Y
Nigdzie tak nie napisał, a oczywistym chyba jest, że jeśli kobieta nosi ciążę niemalże do końca terminu to raczej nie myśli o jej usunięciu. I także oczywistym jest, że usunięcie ciąży jest trudniejsze z każdym tygodniem zwłoki i jeśli kobieta chce już usunąć ciążę to robi to jak najszybciej.
Nie chochołuj
@Koritsu: To żaden chochoł. @artpop stwierdził, że każde ograniczenie aborcji jest złe, bo:
@Koritsu: Oczywiście, że jest, gdy broni się aborcji słowami "nikt nie ma prawa zmusić do rodzenia", bo w tym przypadku mówi się, że każde ograniczenie aborcji jest złe.
Nikt nie mówi, że każde ograniczanie aborcji jest złe, mówi się że ogółem ograniczanie aborcji jest złe.