Aktywne Wpisy
washington +97
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
izzo +89
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
ps. kto ma kompletny replay z AM? :D
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
SEMI - R1 LAP1 - 3:17 pinapple - niebezpieczny powrot na tor prowadzacy do karambolu
SEMI - R1 LAP1 - 3:17 - majestic - ignorowanie zoltych flag, wyprzedzanie przy zoltych flagach i 4 samochodach tanczacych poza i na torze
Ale zgłaszam siebie jakoś od powiedzmy 15 minuty R2 jak wróciłem z disconnecta i walczyłem o oddublowanie się. Jak komuś wtedy przeszkodziłem na tyle że chciałby mnie zgłosić to niech da plusa. Jedna osoba jedno O czy co tam dajecie. Whateva. Szkoda waszego
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
4:21 Mateusz Jasnowski - Uderza w tył auta.
14:30 Charles Gregory - Zbyt szybko wyszedł z zakrętu po czym uderza mnie w bok i obaj zaliczamy spina.
27:40 Lucanus - Uderza mnie w bok auta obaj spinujemy.
Bober3k 10:30 - back to pits i ponowny wyjazd,
SEMI R1:
12:25 DRN - wypchnięcie z toru, 2 pozycje
AM R2:
2:13 Sterk uderza mnie w tył, w konsekwencji wpadam w Dazoo, tracę 15 pozycji
3:49 Mike Kowalski - uderzenie w bok
AM R2
2:20 Dojeżdżając do Brooklands wiem, że mam po wewnętrznej stronie Feara, trzymam się wiec maksymalnie zewnętrznej. Ten przy wychodzeniu z zakrętu przesadza z gazem i uderza we mnie. Spadam prawie na sam koniec stawki.
Przy okazji tego zdarzenia byłem świadkiem w 2:30: SebaOnePL - niebezpieczny powrót na tor, uderza w MrBwoah. Nie wiem czy można zgłaszać incydenty, w których się nie
AM R1
3:55 W T3 Floszunio uderza mnie w tył, zaliczam obrót, po czym uderza we mnie Sterk i spadam na koniec stawki
AM R2
1:40 Recepcjonista uderza mnie w tyl w T1, wypadam z toru udrzając w MrSpeed
2:30 SebaOnePL uderza we mnie podczas powrotu na tor
w żadnym momencie nie byłeś ze mną zrównany, nawet częściowo. Miałem prawo do linii wyścigowej.
4:17 @Sterk Blokowanie wewnętrznej przez całą prostą, uniemożliwiając wyprzedzanie i doprowadzając do zderzenia
AM R1:
1:38 - SebaOnePL - divebomb jak typowy Seba, wbija się od wewnętrznej na T1 i powoduje duży crash z konsekwencjami dla mnie oraz cptjack
12:51 - Kittay - jadę swoją linią, po nieco gorszym wyjściu z zakrętu, dostaję strzała w dupę, tracę dwie pozycje (dla niego insta karma)
16:43 - Wojti93 - nie wiem do końca jak ocenić tę sytuację. Ja jadę maksymalnie od wewnętrznej, celuję w kerba, a to Wojti przywala we mnie (jakby mnie nie widział) od boku i wywala mnie w żwir. Tracę 6 pozycji, a on jedzie dalej bez straty.
20:25 - r3pr3z3nt - próba ataku na Becketts od wewnętrznej, ja jadę swoją linią a kolega wbija mi się w tyłek. Zespinowany czekam na bezpieczny moment żeby wyjechać i tracę 4 pozycje. Na plus - r3pr3z3nt czekał grzecznie aż wrócę na tor i nie zyskał na tym
PRO R1
1:45 Nexaz podcina się sam na innym samochodzie za T1 i leci na trawę, i teraz zamiast zhamować się i wrócić do wyścigu jak człowiek to próbuje się ratować czego wynikiem jest wyplucie go na tor i doszczętne mnie zgruzowanie
1:43 TheSznikers. podobnie, tzn wtacza się po spinie na bestline, a nie musi, może skręcić albo zatrzymać się
jedna i druga sytuacja to nie jest to, że