Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zaraz mnie cos p--------e. Jestem z dziewczyna od ponad pol roku z ktora ciezklo cokolwiek robic. Proba zaplanowania czegos to godzinna batalia o nic. Chcielismy jechac na przedluzony weekend, byla podjarana, wybrala miejsca, gledzila mi przez dlugi czas ze fajnie by bylo pojechac gdzies razem. Pomysl mi sie spodobal wiec zaczalem ogarniac podroz, jakis nocleg wybrac. No i zaczyna sie problem. A bo ten hoteli jest kiepski, a bo ten za drogi, a moze jednak pojedziemy w inne miejsce, a wiesz co to moze jednak wezmiemy ten hotel ... 10 minut pozniej ... patrz, znalazlam lepszy hotel ... 5 minut pozniej ... a to jednak nie, sama juz nie wiem, zostawmy temat na jutro i porozmawiamy. K---a mac. Raz jak zarezrowalem hotel bez jej slowa bo puscila focha na pare dni bo z nia tego nie skonsultowalem. Pomozcie mi.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: No k---a oczywiscie wykopki sugeruja mi s----------e i teraz czuje sie jakbym to ja byl tutaj problemem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak mam niby sam decydowac? Juz raz tak zrobilem to dostalem zjebke ze decyduje bez niej i nie pojechalismy nigdzie bo miala focha. Dzisiaj jak chcialem ogarnac wszystko bez jej slowa by zrobic niespodzianke to puscila focha mowiac ze mam jechac sobie sam. Jest na
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: "wychoduj sobie jaja" i bierz sorry w swoje ręce! Tylko nie ifouszczej na widok jej zawahania! Prawdopodobnie ona sama nie wiem co chce i jak chce ale musi być po jej stronie! Ciężko charakter ale do złamania, jak rzuci focha to jedz sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz