Wpis z mikrobloga

@EIvisPresIey: Wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale 3008 w tej cenie ciekawie wyposażone już znajdziesz, a autko bardzo ładnie się prezetuje.
A 5008 poleasingowy roczny od 110k też się znajdzie - ale tutaj znowu trzeba by dołożyć..
Nie upieram się przy Peugeocie, ale obecnie sam jestem na podobnym etapie i właśnie w Peugeoty celuję
@tomQrsd: bardzo przyzwoite. Zainteresowales mnie ta mazda bede zglebial temat. Troche szkoda ze wolnossak bo chetnie bym pomodzil w przyszlosci. Napiszesz cos wiecej? Ile czasu uzytkujesz? Jakies problemy? Jakies wady ktore wkurzaja po czasie?
@EIvisPresIey: Odebrałem w kwietnu, narazie nalatane 2000km. Jako że samochód nówka to problemów brak i tak pewnie pozostanie jeszcze przez długi czas. Z wad to konieczność wyłączania przyciskiem systemu start-stop po każdym uruchomieniu silnika i słaby infotainment (chociaż ma głośniki w zagłówkach i można rozmawiać przez bluetooth z otwartym dachem). Nie mam rodziny i nie robię zakupów, więc mi mały bagażnik nie przeszkadza, ale to też może być problem. Za to