Aktywne Wpisy
drogba90 +457
Dobry chlopak z kolchozu 37 lat się we wtorek powiesil bo się okazalo, że dziecko które wychowuje z kobietą nie jest jego bo się p0lka #!$%@?ła z innym, ha tfu na takie szmaciury, szkoda chlopaka bo byl bardzo w porządku. Trzymajta się tam ludziska bo życie jest #!$%@? pozdrawiam serdecznie dobrych chłopaków #przegryw #p0lka
deeprest +207
Samo życie...
Następnego dnia przyszedłem trochę wcześniej do pracy. Rozejrzałem się dookoła i... Mam! Odbiłem się od podłogi i poszybowałem w kierunku żyrandola, złapałem go mocno i wiszę! Wchodzi kolega zza biurka obok i rozdziawia gębę patrząc na mnie (drewniany wzrok ma koleś, czy co?).
- Ciiiii - szepczę konspiracyjnie. - Rżnę psychola, bo chcę kilka dni wolnego. Gram żarówę, rozumiesz?
Kilka sekund później wchodzi szef. Już od progu huczy basem, co ja tam robię u góry.
- Ja jestem żarówka! - wypiszczałem.
- No co ty? Pogrzało cię! Weź lepiej kilka dni wolnego, niech Ci główka odpocznie!
Wdzięcznie sfrunąłem na podłogę i zaczynam się pakować. Kątem oka widzę, że kolega też zaczyna się pakować! Szef zainteresowany pyta go:
- A pan dokąd?
Kolega odpowiada:
- No do domu... Przecież po ciemku nie będę pracował.
#heheszki #pasta #byloaledobre