Aktywne Wpisy
kyIiejenner +19
jak oceniacie moje piekne usta od 10 do 10
Ksemidesdelos +36
dopiero co 8 lat temu wszyscy sie cieszyli że tusk i PO zostało pogonione a teraz sie wszyscy cieszą, że wrócili
ciekawe czy za 8 lat czyli w roku 2031 znowu wszyscy bedą się cieszyć, że PO przegrało wybory i znowu wygrał PiS
bede miał wtedy staż konta na wykopie 22 lata, wykopki urodzone w 2013 roku będą mieć prawa wyborcze a cykl PIS-PO PO-PIS rozpocznie się po raz trzeci
#bekazpisu #
ciekawe czy za 8 lat czyli w roku 2031 znowu wszyscy bedą się cieszyć, że PO przegrało wybory i znowu wygrał PiS
bede miał wtedy staż konta na wykopie 22 lata, wykopki urodzone w 2013 roku będą mieć prawa wyborcze a cykl PIS-PO PO-PIS rozpocznie się po raz trzeci
#bekazpisu #
A o to podsumowanie w pigułce :
1.Blond „pięknośc” kradnie czereśnie do torebki
2.Jaca całuje sie z blondyną i łapie ją za cyca
3.Przyjezdzaja psy i wszyscy dostają wezwanie na komende
4.Jaca co chwile #!$%@? sie do blondyny a Goska kaze jej #!$%@? z domu
5.Blondyna idzie spac do zielonego pokoiku a Jaca idzie za nią i się do niej dobiera (blondyna wołała: wez te rece)
6.Wpada Rafonix, Magical gdzies wychodzi po czym po chwili przylatuje obsrany do pokoiku w tle słychac krzyki typów
7.Tucznik i Baobab dzwonią na pały, chwile potem Baobab woła przez okno „ty #!$%@? bedziesz #!$%@? ” (coś mi się wydaje że on kiedys za takie kozaczenie ładny #!$%@? dostanie)
8.Jaca pokazuje bydlaka
9.Blondyna znowu idzie spac do zielonego pokoiku a Jaca znowu szuka okazji i się do niej dobiera
10.Magical zamawia taxi i chce zeby blondyna juz jechala
11.Jaca informuje że chce jechac z blondyną(ona mowi że nie bo ma chlopaka XD) a Magical do niego że jak pojedzie to moze juz nie wracac
12.Magical kaze #!$%@? blondynie po czym wychodzi oburzona bez kasy na taxi XD
13.Jaca podobno #!$%@? Gosce (byli w malym pokoiku) Magical każe mu #!$%@?
Takie najwazniejsze punkty wczorajszego wieczoru :D
Moje zdanie na ten temat jest krótkie..... Wiecej takich live ! xD
#danielmagical