Wpis z mikrobloga

Zamierzam kupić Amazfit Bip, więc będę śledził, co tam się dzieje w tym temacie na Gearbest, czekając na jakieś promo.
Mam jednak pytanie. W sklepie widzę aż 3 pozycje z tym zegarkiem, w przedziale cenowym 59-80$, więc jest spory rozrzut.
Czy one się czymś konkretnym różnią? Jest tak, jak w przypadku MiBanda 2 (international, china), czy istnieje po prostu jedna wersja Bipa?
#gearbest #xiaomi #smartwatch #amazfit #zakupyzchin
  • 22
  • Odpowiedz
@Kutazzz: Czyli nie ma czegoś takiego, jak domyślny język polski, tylko trzeba go sobie samemu wgrać?
Rozumiem też, że w chińskiej wersji jest opcja wyboru angielskiego po prostu?
  • Odpowiedz
@ladyofpainn nie legitne to chinskie fw ( ͡º ͜ʖ͡º) Trzeba sie bawić w wgrywanie europejskiego. Na forum kilka osób uwaliło zegarki przy takiej zmianie więc jakieś tam małe ryzyko jest
  • Odpowiedz
@ladyofpainn ludzie na forum twierdzą, że wgranie polskiego fw i zmodyfikowanch poslkich czcionek nie anuluje gwarancji tak jak większość modyfikacji na np. telefonach xiaomi ale ile w tym prawdy to nie wiadomo
  • Odpowiedz
@kaczek93: W chinskiej wersji przestawisz jezyk na angielski po aktualizacjach ale nie bezposrednio z mi fita czy zegarka, musisz uzyc dodatkowych aplikacji dziwnego pochodzenia z tego co pamietam, ale ja mam feedbacki jedynie od osob z wersja international. Co do tego przegrywania/wgrywania jezyka czy to polskiego do INT czy angielskiego do CHN to wszedzie bardzo wyraznie jest zaznaczone, ze na wlasne ryzyko.
  • Odpowiedz