Wpis z mikrobloga

@PuchatyKuba: poczytaj niebezpiecznika to się dowiesz dlaczego @ZespolmBanku nie dajo rady ( ͡º ͜ʖ͡º)
a co do Millenium - używam sam i nigdy nie miałem problemów ani z przelewami, ani nic takiego. ING natomiast sporo osób w internecie chwali, dodatkowo ma z tego co kojarzę AndroidPay/ApplePay ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mayki: ostatnio miałem podobny problem i wybrałem #getinbank - do 26 lat wszystko za free, po wystarczy jedna transakcja kartą/blikiem, wszystkie bankomaty w pl i na świecie za free, wpłacanie w oddziale też za free, oprócz tego jest chyba najlepsze obecnie konto oszczędnościowe 3,5% lub 3% do wyboru wg warunków.
Co do #millenium to ich konto studenckie też jest fajne, z tym, że jeśli się nie mylę musisz dokonać przynajmniej jednej
@Mayki: Zachęcamy Cię do otwarcia naszego bezpłatnego konta Mobi :) Jest ono przeznaczone właśnie dla osób w wieku 18 - 26 lat. Możesz bezpłatnie wypłacać pieniądze BLIKIEM we wszystkich bankomatach w kraju. Do tego konta wydajemy kartę VISA Zbliżeniową, za którą nie pobieramy miesięcznych opłat. Co więcej, możesz bezpłatnie wybrać wizerunek dla tej karty (swój własny lub wybrany z naszej galerii). Otwierając konto przez internet, możesz otrzymać nawet do 140 zł.
@Mayki, większość naszych Klientów w wieku 18-26 lat korzysta z PKO Konta dla Młodych. Wszystko jest za darmo: prowadzenie konta, przelewy, wypłaty ze wszystkich bankomatów (w kraju i za granicą), karta - wystarczy 5 transakcji na dowolną kwotę. W zależności od potrzeb, karta można mieć też funkcję wielowalutową, czyli gdy płacimy za granica np. w euro automatycznie podpina się pod konto walutowe i nie trzeba ponosić kosztów przewalutowania (konto walutowe jest