Aktywne Wpisy
9HYx +1289
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
tiritto +126
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
#kononowicz #suchodolski
Ostatnio bemben mu sie lekko zaokraglil. Mowil ze to dlatego ze nie jest juz nastolatkiem i w jego wieku to normalne.
Pewnie jest tez tak, ze podczas nitrospacerow nic nie je, wiec gdy jest na Szkolnej- robi swego rodzaju zapasy
Komentarz usunięty przez autora
Zauwaz, ze kiedy je tylko troche i zostawia na pozniej, to prawie zawsze po picy albo kababie od widza ktory jadl wczesniej. Je tez na miescie, w "Grodnie". Po prostu taki typ- szybko przemiana materii, kupa co pol godziny (czesto w nachy), palenie i nitro.
Kazda kromka chleba ma 60-80 kcal, a posmarowana smalczykiem Bożym, pewnie okolo 150kcal. Pomnoz to przez 5= 750, a to tylko jeden z okolo 8 posilkow jakie pasozyt pochlania kazdego dnia. Plus kababy, pice od fanow, dary z paczek, obiady na miescie, smazenie wszystkiego w litrach tluszczu...
Co do picia, to laduje chyba glownie browary, a te maja najwyzszy indeks GI, sposrod alkoholi, wiec w polaczeniu z jego piccowo-kababowo-porufkowa dieta, powinny go raczej szybko tuczyc.
Moze masz racje. Jesli sekretem jest tuszenie, to Major moze byc potencjalnie milionerem. Jego dieta moglaby zrewolucjonizowac odchudzanie na zawsze
Co do Konona, to je #!$%@? ilosci cukru, ciastek, slodyczy plus smalec i tluste mleko (wg Majora kupuje mleko 5%). Nawet Mek-sika-no, ktory spedzil z pasozytami rok, mowil ze wydawal 90% kasy na te 3rzeczy,, natomiast nigdy nie widzial aby Prezydent kupowal mieso, drob, ryby itp