- pięć lat - 50 meczy - tylko 9 porażek - dwa awanse do wielkich imprez - historyczny ćwierćfinał Euro 2016 - faza grupowa mistrzostw świata w Rosji 2018
Mimo wszystko za dużą część tego okresu w historii polskiej piłki należy Nawałce podziękować. Nawet mając w pamięci niedawną, bardzo bolesną, sromotną klęskę na rosyjskich boiskach. Niezależnie od czekającego nas wyboru, nowy selekcjoner będzie miał bardzo trudne zadanie. DZIĘKUJEMY PANIE TRENERZE!
@John_Fitzgerald_Kennedy: od czasu, kiedy świadomie oglądam piłkę, to był najlepszy selekcjoner, nawet ten wpiernicz na mundialu tego nie jest w stanie zmienić a co do wymiany, to w sumie nie mam zdania
@John_Fitzgerald_Kennedy: ja bardzo szanuję za całokształt, bo jeszcze 10 lat temu myślałem, że nigdy już nie doczekam tak wspaniałych wyników kadry, a tu mieliśmy naprawdę kilka lat pełne sukcesów i dumy
- 50 meczy
- tylko 9 porażek
- dwa awanse do wielkich imprez
- historyczny ćwierćfinał Euro 2016
- faza grupowa mistrzostw świata w Rosji 2018
Mimo wszystko za dużą część tego okresu w historii polskiej piłki należy Nawałce podziękować. Nawet mając w pamięci niedawną, bardzo bolesną, sromotną klęskę na rosyjskich boiskach. Niezależnie od czekającego nas wyboru, nowy selekcjoner będzie miał bardzo trudne zadanie.
DZIĘKUJEMY PANIE TRENERZE!
#pilkanozna #nawalka #polska #reprezentacja #mundial
Komentarz usunięty przez autora
a co do wymiany, to w sumie nie mam zdania
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora