Kiedy masz ogromny problem z kupieniem butów i przypadkiem znajdziesz (prawie) idealne (。◕‿‿◕。) Cieszę jak głupia. Albo nie ma rozmiaru, albo spadają mi ze stóp, albo niewygodne... Clarks, TK Maxx. W Renomie w #wroclaw jeszcze są :)
@kwasnydeszcz Marzą mi się właśnie takie zabudowane, najlepiej bez platformy - delikatne szpileczki z paskiem na kostce, bo inaczej daleko bym nie zaszła xD Ale nie wybrzydzam, bo i tak ładne i wygodne (a co jak co, moje stopy są wybitnie wybredne) :D
@Zazdroscisz A kupowałas kiedyś buty na deezee.pl? Mają w rozmiarach 41, wybór butów bardzo duży i zawsze pasują (przynajmniej u mnie, a mam jedną stopę o pół rozmiaru większa xD)
@Zazdroscisz A, no to faktycznie :/ Nawet nie chce wiedzieć ile zajmuje ci znalezienie skórzanych butów, które będą ci się podobały i pasowały do okazji...
@Zazdroscisz ja też mam ogromny problem, tylko w drugą stronę. Mam małe stopy i ciężko mi znaleźć jakieś ładne szpileczki na rozmiar 35, (bo 36 już za duże) ( ಠ_ಠ)
@cytmirka Z adidasami nie mam aż tak dużego problemu, jakimś cudem kupiłam ładne lordsy do pracy, ale obcasy to dramat. Jedyne, które dotychczas posiadałam, to sandałki z Geoxa (naprawdę ładne, ale nie do wszystkiego pasują, a już na pewno nie do pracy). No, i jedne szpilki, które leżą, bo daleko w nich nie zajdę ( ͡°ʖ̯͡°)
Cieszę jak głupia. Albo nie ma rozmiaru, albo spadają mi ze stóp, albo niewygodne...
Clarks, TK Maxx. W Renomie w #wroclaw jeszcze są :)
#rozowepaski #modadamska #ubierajsiezwykopem #buty
@Mesiva Wydawało mi się, że dress code nie dopuszcza otwartego palca, ale właśnie sprawdziłam i jednak można. Jeszcze lepiej (。◕‿‿◕。)
@Zazdroscisz rylko ma serię butów w dziwnych rozmiarach, w sensie malutkie i duże :D