Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +59
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem elektronikiem, zatem kwestię wyświetlania numerka ogarnę bez problemu, natomiast mam pytanie, jak do sprawy podejść od strony mechanicznej - czy wystarczy, jeśli w okolicach wajchy zacznę kontrolować pozycję wodzików? Znaczy, mam nadzieję, że w tym g..nie są jakieś wodziki? Czy dana pozycja wodzika jest na 100% dowodem, że bieg "wszedł"?
PS: A może są jakieś gotowe zestawy?
@Jarek_P: a może po prostu krańcówkę jakąś za 1zł "od spodu" pod nakładką mieszka ?
@granatowawolowina: ciekawie brzmi, nie znam. Znaczy, jak jedynka nie wchodzi, to ma wrzucić dwójkę, a potem przepchnąć na jedynkę?
@Das_Meme: no właśnie o czymś takim myślałem. Ew. magnes na wodziku i hallotrony albo kontaktrony na czymkolwiek, byle w dobrych miejscach.
@Jarek_P: Dokładnie tak, jednym szybkim ruchem. Wejdzie dwójka i następnie pchamy tylko do góry lewarek. Nie wiem czy w twojej skrzyni to coś da, ale warto spróbować.