Aktywne Wpisy
hellyea +12
white_cap123 +9
Prawdziwy przegryw to nie jest ten co nigdy nie ruchał.
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Mam sobie HTC 816, Android 6.0 z rootem. Po dzisiejszej naprawie i częstych wyjęciach baterii system przestał być stabilny, więc zrobiłem factory reset, teraz nie ma roota, ale w menu systemowym jest napis unlocked, mam też TWRP, ale nie wiem, jak mam go rootnąć jeszcze raz.
#android #root #pytaniedoeksperta
ROOT to nie jest aplikacja. Robiąc reset usunąłeś jedynie aplikację do przydzielanie ROOTa aplikacją. Proponuję poszukać jakieś aplikacji do zarządzania ROOTem albo najlepiej przeinstalować system w TWRP
Ogólnie mam problem, bo nie mogę się dostać do pamięci telefonu przez PC, tylko SD, a TWRP nie widzi SD. Na telefonie nie mam możliwości zapisania czegokolwiek w pamięci.
Nie ogarniam jeszcze tej technologii. ;)