Wpis z mikrobloga

@Kur_Piejak: przecież już wyżej przyznałam, że jestem gruba. Nie szukam wymówki, wiem jak jest i wiem jak będzie. Dużo jem jeszcze więcej pije. Nie zamierzam z tego rezygnować. Z moim zdrowiem wszystko Ok.
  • Odpowiedz
@Paula_pi: wybacz za szczerosc ale to nie jest atrakcyjne gdy kobieta np w wakacje smierdzi potem bo jest gruba i organizm nie wytrzymuje. Mozesz bronic swojego lenistwa i wmawiac sobie ze jest ok. Prawda jest taka ze nie jest bo jesli juz teraz o siebie nie dbasz to jak bedzie w zwiazku? Albo nie daj boze gdy bedziesz miala dzieci? Faceci ktorzy zapewniaja komfort zycia lub po prostu dbaja o
  • Odpowiedz
@xerror: po pierwsze strasznie ale to strasznie mnie #!$%@?, bo inaczej tego nie nazwę, twierdzenie że jak jestem gruba to smierdze potem. Wyobraź sobie, że my grubasy myjemy się, dbamy o siebie. To mi już pokazuje jaki jesteś ograniczony skoro z góry zakładasz, że o siebie nie dbam. Po drugie jestem w związku, mam przyjaciół. Serio są na świecie ludzie którzy odsuwają się od grubasów tylko ze względu na ich
  • Odpowiedz
@Paula_pi: widzisz mowimy o grubych osobach. Wielkich. Otyle osoby sobie radza jako tako. Ale jesli jestes gruba to powiedz szczerze jadac komunikacja miejska dajmy na to przy 30 stopniach i wazac nie wiem 120kg twoje cialo nie wydala zapachu przykrego? Nie chce ci wjezdzac na ambicje to twoje zycie. Zycze ci jak najlepiej bo nie wydajesz sie glupia tylko po prostu leniwa. Troche zaparcia i samokontroli i zyskasz u innych.
  • Odpowiedz
@Paula_pi: Jejku dziewczyno, co ty za bzdury wypisujesz! Bądź sobie gruba, ale przestań gadać że to jest ok i #!$%@?ć, że ci z tym dobrze. Nie znam nikogo grubego kto byłby zadowolony ze swojego ciała. A wygadywanie takich bzdur przez znane osoby i promowanie otyłości w mediach zasługuje tylko na wyśmianie i potępienie. Otyłość utrudnia życie i prowadzi do wielu chorób, a poza tym wstrętnie wygląda (szczególnie u kobiet). Jak
  • Odpowiedz
@carbonara: Nie sexy, ale trochę lepiej to wygląda niż u kobiet ;) Jeżeli u mężczyzny te nadmiarowe kilogramy rozkładają się w miarę proporcjonalnie to nie wygląda to tak źle. Zresztą zauważ, że wiele kobiet twierdzi, iż wolą facetów z lekką nadwagą niż suchoklatesów. Weźmy np takie nogi. U faceta z nadwagą to będą po prostu duże nogi, ale nadal w miarę "zbite", skóra normalna, jędrna. U kobiety będzie to galareta
  • Odpowiedz
@KonsekwencjiBrak: dawno nie czytałam większych bzdur, rozkład nadmiarowego tłuszczu w ciele nie zależy od płci, widziałam tak samo wiele zbitych, dużych kobiet z nadwagą, co galaretowato otłuszczonych mężczyzn i vice versa. poza tym pomiędzy facetem suchoklatesem a facetem z nadwagą jest jeszcze facet o normalnej budowie ciała i sądzę, że właśnie tacy w sam raz najbardziej się podobają
  • Odpowiedz