@LaFlare: Sky Force Reloaded. Kupione oczywiście w promocji, bo jak inaczej. :D Kupiłem dwie części w cenie jednej. Rodzima gierka ze studia Infinite Dreams w Gliwicach. Mimo konieczności powtarzania misji do zdobycia gwiazdek (przy okazji wpadają też karty i części innych statków dla osłody), podoba mi się w #!$%@?. (ʘ‿ʘ)
Najwięcej zabawy będzie w pozostałych etapach na poziomie "niemożliwy". (✌゚∀゚)☞
@LaFlare: na początku lekka nuda, bo słabo bijesz. Rozkręci to już jest lepiej. Jak trafię na kartę podwajającą gwiazdki to na jednym etapie wchodzi ~1k, więc jakoś to idzie. ( ͡º͜ʖ͡º)
Jak ci się nie spodoba oddasz wujkowi Gabenowi. ( ͡º͜ʖ͡º) Chyba do 2 godzin można oddać jak dobrze pamiętam.
@LaFlare: łuł. ( ͡°͜ʖ͡°) Mój Steam ma niewiele gier, bo laptop #!$%@?. ( ͡º͜ʖ͡º) Taki Rise of The Tomb Raider jest niegrywalny na 800x600 przy najniższych ustawieniach (pokazywało 8 - 12fps). ( ͡°͜ʖ͡°) Za to poprzednią część już udało mi się przejść na niskich ustawieniach. xD
@dajpandolara a dziękuję dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Najwięcej zabawy będzie w pozostałych etapach na poziomie "niemożliwy". (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jak ci się nie spodoba oddasz wujkowi Gabenowi. ( ͡º ͜ʖ͡º) Chyba do 2 godzin można oddać jak dobrze pamiętam.