Wpis z mikrobloga

Gra ktoś może spectre? Mam kilka pytań:

1. Lepsze SG czy te nowe gówna Risen Vaal Advocate? (albo jeszcze coś innego)?
2. Jak sprawdzić dps tych spectrów?
3. Czy da się wymaxować spectry by nie padły nawet na uber elderze?
4. Tworzyć je z desecrate czy z map naturalnie po zabiciu? (do tej pory szedłem na mapkę ze spectrem, wskrzeszałem przez desecrate jednego, wracałem do hideoutu i spamowałem desecrate i wskrzeszałem na miejscu resztę)
5. Jakie linki do samych spectrów i jakie defensywne linki?

#poe #pathofexile
  • 8
1.SG Raczej lepsze ale nie jestem pewien
2.Jesli nie ma ich w path of building to nie sprawdzisz po prostu patrz czy zabijasz moby sprawnie
3.Da się
4. Desecrate to jeden z twoich najważniejszych spelli musisz go lvlowac zawsze. Pierwszego spectra bierzesz z lokacji/mapki potem wbijasz z nim na mape shapera bo bądź ostatni pokój mapki Oba's Cursed Trove tam jest największy monster level i tam przyzywasz znowu spectry żeby miały jak
@Mirroracc23: @k__p: Ok, z tego co piszecie SG jest dobrą opcją i przywołuje je poprawnie ale teraz sam padam. Postawiłem na defensywę w stylu "wymaksuję energy shield z itemków i drzewka, pójdę w szybszy start regeneracji i szybkość regeneracji tarczy i będę biegał naokoło omijając ataki". Taki był plan ale zbyt częsta uderzają mnie mobki, nie zdążę regenerować się i padam. Widziałem buildy na max block i chyba tędy droga.
@bubr32: Zdarza się zrobienie buildu sam to nie jest problem ale zrobienie takiego który zrobi dalszy content juz wymaga troszkę kminienia no summoner jeśli szukasz jakiejś defensywy mozesz grać defensywne flaszki pójsć pod blocka własnie albo grać gdzieś cursa enfeeble
@Mirroracc23: @k__p: Myślałem o jewelu, który daje szybsze zaczęcie regeneracji shielda ale obniża ci defensywę i myślałem by nawalić ich od groma i dobić do 12k ES. Wtedy co pół sekundy zaczynałbym regeneracje.