Wpis z mikrobloga

zaczynam się bać, że za niedługo to wszystko jebnie i skończymy w 4 lidze. Zamiast lepiej, co roku jest gorzej, zarząd nie robi nic żeby wyjść z tej sytuacji. A nawet obwinili za to Junco wywalając go i jedmocześnie zrzucając winę z siebie, że nie udało im się poprawić sytuacji finansowej. Zakontraktowanie Suljicia wiedząc, że nie stać ich na kwotę za podpis+jego kontrakt to szczyt kompromitacji. Jeszcze pewnie Carlitosa sprzedadzą za jakieś grosze i będą się szczycić jak to zajebiście naprawiają klub. Ściągnięcie Lisa za 0,5mln złoty nie mając na funkcjonowanie. Kolejny szczyt głupoty. Trzymanie strony miśka zamiast natychmiastowego odcięcia się od niego. Żenada. Ten zarząd jest nie poważny i mam dosyć ich gierek, użalania się jacy oni są zajebiści tylko każdy rzuca im kłody pod nogi, nie potrafią się z nikim dogadać. A i najlepsze 27 czerwca a my dalej bez kontraktu na stadion :) jeszcze się okaże, że Garbarnia będzie tam grała tylko a my w Sosnowcu. Powinni już mocno przemyśleć o swojej dymysji bo ja już przestałem widzieć plusy ich funkcjonowania #wislakrakow
  • 21