Aktywne Wpisy
strike_lucky +6
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja różowa wracała z uczelni i poprosiła mnie bym upiekł jej bułki (takie z biedry do piekarnika na 5 minut)
Niechcący przypaliłem je, są lekko brązowe z wierzchu i różowa robi problem że chce bułki żebym szedł specjalnie po bułki dla niej bo tamte spaliłem.
Nie są spalone, da się zjeść, pzoa tym dałoby się cie innego wykminic do żarcia.
Ale ta się uparła tylko na bułki i wysyła
Moja różowa wracała z uczelni i poprosiła mnie bym upiekł jej bułki (takie z biedry do piekarnika na 5 minut)
Niechcący przypaliłem je, są lekko brązowe z wierzchu i różowa robi problem że chce bułki żebym szedł specjalnie po bułki dla niej bo tamte spaliłem.
Nie są spalone, da się zjeść, pzoa tym dałoby się cie innego wykminic do żarcia.
Ale ta się uparła tylko na bułki i wysyła
bezbekpol +99
Czego dowiedziałem się od wykopowych ekspertów:
- Łaszczyk, który od jakichś 20 lat trenuje boks, jest sześciokrotnym mistrzem Polski i wicemistrzem Europy, który ma ponad 30 walk w zawodowym boksie i pretendował do walki z światową topką, z góry byłby na przegranej pozycji z jakimś osiedlowym patusem, który w przerwie między melanżami, trenuje sobie jakieś MMA.
- Łaszczyk zaskoczył, pięściarz pokonał freaka w parterze. Przecież to wcale nie było tak, że Ferrari
- Łaszczyk, który od jakichś 20 lat trenuje boks, jest sześciokrotnym mistrzem Polski i wicemistrzem Europy, który ma ponad 30 walk w zawodowym boksie i pretendował do walki z światową topką, z góry byłby na przegranej pozycji z jakimś osiedlowym patusem, który w przerwie między melanżami, trenuje sobie jakieś MMA.
- Łaszczyk zaskoczył, pięściarz pokonał freaka w parterze. Przecież to wcale nie było tak, że Ferrari
Na pierwszej odprawie przed treningiem Adam Nawałka narysował na tablicy wielki prostokąt, wziął piłkę do ręki i powiedział:
- Piłka, rozumiesz? Bramka, o tu. Ten prostokąt. Bramka. Piłka do bramki, to dobrze, rozumiesz?
Murzyn wstał, lekko poszarzały i zwrócił się do trenera:
- Panie trenerze, ja mieszkam w Polsce od kilkunastu lat, w piłkę gram od dziecka. Mam tu żonę, dzieci. Studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak...
Nawałka popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział:
- Siadaj, synu. Ja mówię do Milika.