Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
1. Nie kumpluje się z nikim z kadry.
2. Sam jada posiłki, sam spędza czas wolny na zgrupowaniach, nie integruje się z grupą.
3. Jako jeden z dwóch piłkarzy nie przyjeżdża na pierwsze integracyjne zgrupowanie do Juraty.
4. Po przegranym meczu z Senegalem nie zbiera drużyny w kupę tylko pierwsze co robi to biegnie do żony żeby go pogłaskała.
5. Nie przychodzi na konferencję, wysyła rezerwowych.
6. Po katastrofie z Kolumbią mówi że zrobili wszystko i że przecież nie dostawał podań.
Taki właśnie jest Robuś, lata świetlne od prawdziwego lidera czyli Ronaldo.
#mecz #pilkanozna #mundial
Komentarz usunięty przez moderatora
@grucki: Peszko.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu