Wpis z mikrobloga

Na YT zdarza mi się oglądać streamy z gier dwóch kanałów: #wonziu (czyli jestem frajerem ;p ) i #forumogadka

Chyba wszyscy tutaj pamiętamy słynny stream ze śląskiego Euro Truck Symulatora, który był nagrywany, gdy jeszcze nie wiedziałem kto to jest Wonziu.

No i streamy Forumogadki to dla mnie praktycznie ten sam poziom humoru, co Wonzia, na jednym z ostatnich po prostu się popłakałem ze śmiechu :D

Kilka słów wprowadzenia, gada ze sobą ludzi trzech, gra dwóch, na ekranie jest Qbar a w tle słychać wrażenia Tartaqa, grają razem w trybie multiplayer, pierwszy raz w życiu odpalili grę. Tartaq jest znany z tego i chełpi się tym, że jest bardzo oszczędny, więc jak mu Qbar wszedł do autobusu, to ten go natychmiast zaczął gonić że ma być bilet, a co się później działo, to sami zobaczcie tak do piątej minuty, poczekajcie aż jeden z nich dobiegnie do autobusu, warto zobaczyć jak w "symulatorze" autobusu pędzi po chodniku autobus pełen ludzi jadąc prosto na czołówkę i co z tego wynikło :) Później też jest wesoło.

Mam nadzieję, że mnie nie zjecie za użycie tagu Wonzia ale to są naprawdę fajne streamy te od Forumogadki, podobnie jak podcast. Nie rozumiem, dlaczego FG nie jest tutaj popularna, bo z czata na streamach wiem, że kilku wykopków lubi. Polecam dziś gdyby ktoś się nudził czekając na mecz.
Mordeusz - Na YT zdarza mi się oglądać streamy z gier dwóch kanałów: #wonziu (czyli j...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kokos: Racja, tylko ja tego linka nie lubię podawać bo po ryju dostaje się od razu "suwaczkiem" ;p Tak jakbym ja chciał kogoś naciągać na wpłaty, a nie wiem, czy kojarzysz skąd się to wzięło, że na początku tam były tylko wpłaty, bo się słuchacze domagali a chłopaki nie chcieli iść na partonite, żeby zachować niezależność. No i suwaczek na głównej już został pomimo tego, że cała strona się mocno
  • Odpowiedz