Wpis z mikrobloga

"W studiu Mistrzostw Świata na początku pozdrowienia dla tych co kupili sobie dekodery, yyy tu Pan sobie kupił właśnie dekoder i drugi pan to Pan Strejlau taki co nie długo już umrze bo jest stary, a teraz yyy Pan Jacek Gmoch przedstawi nam mecze Polaków, jak to miało. Halo Jacku, łączymy sie z Jackiem.
Dobry wieczór Państwu albo dzień dobry, to ja nie wiem o której włączyli telewizor, pierwszy mecz Polacy to Koreańczycy nas zaskoczyli, chyba mieli szybsze buty albo coś w tym stylu, no szybciej biegali i tam nas jakoś oszukali nie bo tam grał Chao Li, Bruce Lee ja tam nie pamietam dobrze tych nazwisk, ale końcówka Li i Łang Zing Li, no to byli oni i a Portugalia, Portugalia też w ustawieniu wiadomo 3-5-8, to takie ich no normalne ustawienie. Tam w ataku Figo Fago, tam jacyś tacy yyy Paulina jakiś tam strzelił 3 gole. Pokaż tutaj yyy zaraz składy zobaczymy. Ejjjj no co ty #!$%@?, ty mi inny kraj, Dania, ja po duńsku nie umiem, wez mi pokaż Stany. Stany są Stany zmieniłeś yyyy Stany no w ustawieniu: Jason Donovan w ataku, Rod Stewart, to tam są piosenkarze, na skrzydle Lewis, to chyba jest ten ten pan od yyy spodni dżinsowych i tak słyszałem tak że katany też, katany też robi i na drugim skrzydle yyyyyyy Indiana Jones. Teraz pozwólcie że na chwile przysiąde bo skład Polaków yyy w ataku Kryszałowicz troche przygarbiony bo on tam prace w ogródku miał jakieś yyy ustawienie wiadomo też 3-5-7 yyy Żewłakow ma, to chyba chodzi o to że ma brata blizniaka, Krzynówek ma #!$%@?ą szczeke od krzyżówek rozwiązywania yyy Murawski, Głowacki, Żurawski to do rymu. Majdan wiadomo yyy skóra fura i fryzura, a teraz już sytuacje meczowe.No prosze Państwa tutaj pierwsza sytuacja, Oli pokazuj wyraznie że go coś boli, no jeszcze raz pokazał, a tu a to jest to właśnie ta sytuacja, prosze zobaczyć, gol, gol dla Polaków pierwszy od, od bardzo dawna. Tutaj Oli strzela ponownie, strzela bramke i a tu trzeci jego gol, nie prosze państwa to ta bramka jest niezaliczona i ta też, ta też to już jest powtórka, tylko dwa zero, dwa razy Ali Baba strzelił, a teraz główka prosze spojrzeć i Amerykanie, prosze Państwa u nich jest soccer ten modny i oni po prostu nie znają przepisów, nie wiedzą że z główki gole sie nie liczą. Jeszcze ja z tyłu wisi flaga Bałtyku to na pewno sie nie liczy bramka. Prosze zwrócić uwage, piekne miniecie, podanie yyyy Kryszałowicz przygarbiony!!! Ale odbija sie i pozdrawia tym gestem swojego psychoanalityka w Koluszkach. Załamany bramkarz i trener z fryzurą boczną. Prosze Państwa tutaj, wez jeszcze pokaż jakąś sytuacje, wez cofni, albo nie cofaj, z lewej wez pokaż. Nie to już inna teraz sytuacja prosze Państwa bo mi sie pomyliło, a już widze. Prosze zwrócić uwage, tu jakaś banda frajerów przyjechała, sobie wywiesili sobie szmate, co za banda #!$%@?, prosze Państwa nie wypada na Mistrzostwach po prostu takich transparentów śmiesznych wywieszać, ani Bałtyk czy tam inne.
KONIEC MISZCZOSTW DO WIDZENIA "
#mecz #mundial #pilkanozna #heheszki #pasta
  • 1
  • Odpowiedz