Aktywne Wpisy
Atreyu +841
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
kinson +427
Dobry wieczór Państwu albo dzień dobry, to ja nie wiem o której włączyli telewizor, pierwszy mecz Polacy to Koreańczycy nas zaskoczyli, chyba mieli szybsze buty albo coś w tym stylu, no szybciej biegali i tam nas jakoś oszukali nie bo tam grał Chao Li, Bruce Lee ja tam nie pamietam dobrze tych nazwisk, ale końcówka Li i Łang Zing Li, no to byli oni i a Portugalia, Portugalia też w ustawieniu wiadomo 3-5-8, to takie ich no normalne ustawienie. Tam w ataku Figo Fago, tam jacyś tacy yyy Paulina jakiś tam strzelił 3 gole. Pokaż tutaj yyy zaraz składy zobaczymy. Ejjjj no co ty #!$%@?, ty mi inny kraj, Dania, ja po duńsku nie umiem, wez mi pokaż Stany. Stany są Stany zmieniłeś yyyy Stany no w ustawieniu: Jason Donovan w ataku, Rod Stewart, to tam są piosenkarze, na skrzydle Lewis, to chyba jest ten ten pan od yyy spodni dżinsowych i tak słyszałem tak że katany też, katany też robi i na drugim skrzydle yyyyyyy Indiana Jones. Teraz pozwólcie że na chwile przysiąde bo skład Polaków yyy w ataku Kryszałowicz troche przygarbiony bo on tam prace w ogródku miał jakieś yyy ustawienie wiadomo też 3-5-7 yyy Żewłakow ma, to chyba chodzi o to że ma brata blizniaka, Krzynówek ma #!$%@?ą szczeke od krzyżówek rozwiązywania yyy Murawski, Głowacki, Żurawski to do rymu. Majdan wiadomo yyy skóra fura i fryzura, a teraz już sytuacje meczowe.No prosze Państwa tutaj pierwsza sytuacja, Oli pokazuj wyraznie że go coś boli, no jeszcze raz pokazał, a tu a to jest to właśnie ta sytuacja, prosze zobaczyć, gol, gol dla Polaków pierwszy od, od bardzo dawna. Tutaj Oli strzela ponownie, strzela bramke i a tu trzeci jego gol, nie prosze państwa to ta bramka jest niezaliczona i ta też, ta też to już jest powtórka, tylko dwa zero, dwa razy Ali Baba strzelił, a teraz główka prosze spojrzeć i Amerykanie, prosze Państwa u nich jest soccer ten modny i oni po prostu nie znają przepisów, nie wiedzą że z główki gole sie nie liczą. Jeszcze ja z tyłu wisi flaga Bałtyku to na pewno sie nie liczy bramka. Prosze zwrócić uwage, piekne miniecie, podanie yyyy Kryszałowicz przygarbiony!!! Ale odbija sie i pozdrawia tym gestem swojego psychoanalityka w Koluszkach. Załamany bramkarz i trener z fryzurą boczną. Prosze Państwa tutaj, wez jeszcze pokaż jakąś sytuacje, wez cofni, albo nie cofaj, z lewej wez pokaż. Nie to już inna teraz sytuacja prosze Państwa bo mi sie pomyliło, a już widze. Prosze zwrócić uwage, tu jakaś banda frajerów przyjechała, sobie wywiesili sobie szmate, co za banda #!$%@?, prosze Państwa nie wypada na Mistrzostwach po prostu takich transparentów śmiesznych wywieszać, ani Bałtyk czy tam inne.
KONIEC MISZCZOSTW DO WIDZENIA "
#mecz #mundial #pilkanozna #heheszki #pasta