Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1594
Moja kuzynka bardzo chciała mieć ślub w swojej parafii ponieważ mają naprawdę ładny zabytkowy kościół. Jedyny problem to #!$%@? proboszcz ale czego się nie robi dla tego jednego dnia w życiu. Jednak chyba nie przewidziała że gość może być aż tak durny. Na naukach przedmałżeńskich usłyszała że biały kolor sukni ślubnej to znak czystości, więc jeśli chce mieć białą suknię to musi przedstawić zaświadczenie od ginekologa że jest dziewicą. Inaczej nie udzieli ślubu.
Od tygodnia szuka ginekologa który wystawi jej lewe zaświadczenie xD
#patologiazewsi #kosciol #slub
  • 160
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 265
@YoshiTurboMaster: mnie pytasz? Gość jest dobrze #!$%@?. Nie zdziwił bym się jakby później weryfikował to u źródła.
Jak ktoś stawia nowy pomnik na cmentarzu to gość dzwoni po lokalnych kamieniarzach szukając wykonawcy by zapytać o cenę. Bo wiadomo, robisz nowy pomnik to trzeba też mu rzucić "co łaska" bo jego cmentarz, ale wiadomo że im droższy pomnik tym większa łaska. Więc gość sam weryfikuje czy dałeś zbyt mało xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@Psianka: Powiedz jej o rekonstrukcji błony- będzie zabawnie jeśli pobiegnie na zabieg. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Psianka: jeśli jest na tyle głupia zeby spełniać zachcianki czarodzieja to niech je spełnia. to ona chce cos od niego i jak widac biega jak ze sraczką, żeby mu dogodzić. jak znam zycie to jest do tego niewierzaca ale slub koscielny musi byc xD
  • Odpowiedz
@Psianka: Nie z nami te numery, Brunner ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Baicik jak się patrzy, ale na marginesie: nigdy nie rozumiem, po co ktoś chce ślub w kościele, skoro uprzednio i tak skonsumował...
  • Odpowiedz
@Psianka: Hehe, ten proboszcz powinien zobaczyć ten wers z Biblii 1 Kor 7:2 „Ale dla uwarowania się wszeteczeństwa niech każdy ma swoję własną żonę, a każda niech ma swego własnego męża.”
  • Odpowiedz
@Psianka: lepiej niech zgłosi to do kurii i po problemie, ksiądz to nie pan i władca ma swoich przełożonych. A możesz mi wierzyć działaj dość sprawnie, kościół teraz boi się ze ludzie odchodzą wiec zazwyczaj reaguje prawidłowo. Tylko ludzie lenie i wola marudzić zamiast działać
  • Odpowiedz