Halo. Czy też macie podobny "problem" ze #spotify, że dobiera wam dużo niemieckiej muzyki? Za każdym razem gdy kliknę w przeglądaj i potem w odkryj w tym tygodniu, to wyświetla się zawsze sporo muzyki niemiecko jezycznej. Da się to jakoś ograniczyć?
@wodzu_91: może słuchasz tego dużo albo mieszkasz gdzieś blisko granicy? Ja słucham dużo zespołów typu Rammstein, Eisbrecher, Oomph, Stahlmann itp., i w sumie poza nimi nic mi nie proponuje innego :P
@Nocnik123 @Arveit do granicy mniej niż 80km... Z muzyki to słucham szeroko pojętej muzyki rockowo/ metalowej tj. w klimatach Within Temptation, The Rasmus, SUM41, Serj Tankian/ SOAD i playlist lata 70/80... Ostatnio zaczela się pojawiać muzyka folk-rock xD ale to polubiłem, bo fajne utwory się trafiają. Ale z niemieckich to minimum 10 zawsze ale trafia...
@Arveit xD znalazłeś coś godnego uwagi? Bo okazało się że część nowych utworów, które dodałem do biblioteki to niemieccy wykonawcy śpiewający po angielsku. XD
@wodzu_91: och, bardzo dużo ciekawych zespołów :D Między innymi przezajebisty Jinjer tak poznałem :D no i mam kolegę Ukraińca, który co jakiś czas podsyła jakieś kawałki ruskojęzyczne.
Слот, Digimortal, Russkaja (nie do końca ze wschodu, ale nawiązuje), Ария (to jest cudowne) itp. itd.
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
Czy też macie podobny "problem" ze #spotify, że dobiera wam dużo niemieckiej muzyki? Za każdym razem gdy kliknę w przeglądaj i potem w odkryj w tym tygodniu, to wyświetla się zawsze sporo muzyki niemiecko jezycznej. Da się to jakoś ograniczyć?
Слот, Digimortal, Russkaja (nie do końca ze wschodu, ale nawiązuje), Ария (to jest cudowne) itp. itd.