Wpis z mikrobloga

Halo.
Czy też macie podobny "problem" ze #spotify, że dobiera wam dużo niemieckiej muzyki? Za każdym razem gdy kliknę w przeglądaj i potem w odkryj w tym tygodniu, to wyświetla się zawsze sporo muzyki niemiecko jezycznej. Da się to jakoś ograniczyć?
  • 13
@wodzu_91: może słuchasz tego dużo albo mieszkasz gdzieś blisko granicy? Ja słucham dużo zespołów typu Rammstein, Eisbrecher, Oomph, Stahlmann itp., i w sumie poza nimi nic mi nie proponuje innego :P
@Nocnik123 @Arveit do granicy mniej niż 80km... Z muzyki to słucham szeroko pojętej muzyki rockowo/ metalowej tj. w klimatach Within Temptation, The Rasmus, SUM41, Serj Tankian/ SOAD i playlist lata 70/80... Ostatnio zaczela się pojawiać muzyka folk-rock xD ale to polubiłem, bo fajne utwory się trafiają. Ale z niemieckich to minimum 10 zawsze ale trafia...
@Arveit xD znalazłeś coś godnego uwagi? Bo okazało się że część nowych utworów, które dodałem do biblioteki to niemieccy wykonawcy śpiewający po angielsku. XD
@wodzu_91: och, bardzo dużo ciekawych zespołów :D Między innymi przezajebisty Jinjer tak poznałem :D no i mam kolegę Ukraińca, który co jakiś czas podsyła jakieś kawałki ruskojęzyczne.

Слот, Digimortal, Russkaja (nie do końca ze wschodu, ale nawiązuje), Ария (to jest cudowne) itp. itd.