Aktywne Wpisy
Bążur ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z racji nabycia mieszkania ze współmałżem poszukuję inspiracji. Czego brakuje Wam w waszych domach/mieszkaniach? Jakieś fajne gadżety i tipy ułatwiające życie codzienne/ sprzątanie? Jeśli chodzi o porządek to sama myślałam o takich bajeranckich podkładkach pod lodówkę by móc ją bez problemu wysuwać co jakiś czas. I może jakieś wygłuszające pod pralkę.
Polećcie coś, najchętniej nie za miliony monet (ʘ‿ʘ)
Z racji nabycia mieszkania ze współmałżem poszukuję inspiracji. Czego brakuje Wam w waszych domach/mieszkaniach? Jakieś fajne gadżety i tipy ułatwiające życie codzienne/ sprzątanie? Jeśli chodzi o porządek to sama myślałam o takich bajeranckich podkładkach pod lodówkę by móc ją bez problemu wysuwać co jakiś czas. I może jakieś wygłuszające pod pralkę.
Polećcie coś, najchętniej nie za miliony monet (ʘ‿ʘ)
wfyokyga +63
Xena to miała mocny cyc hehe
Ja to w '84 byłem w Pabianicach w hotelu robotniczym. To się mogę wypowiedzieć.
@nvmm: Do każdego człowieka należy na starcie podejść z kulturą. Okazanie szacunku to właśnie kultura osobista, pozytywne nastawienie. Pospolity janusz natomiast rozumie szacunek jako okazanie mu wielkiego uznania i uniżenia. Myśli, że młodzi ludzie nie powinni w ogóle wchodzić z nim w polemikę, bo nigdy nie mają racji. Szacunek powinien być obustronny.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
.>.to utożsamianie się studentów prawa/medycyny/informatyki/czegokolwiek innego z tym memem bo mają wykształcenie
.>.to utożsamianie się ludzi zarabiających 200 złotych powyżej minimalnych z tym memem bo mają 'pieniądze'
xDDDD
mam nadzieję, że wiecie, że może spośród komentujących to z 5% zasługuje na realny szacunek, a nie sądzę, że do nich należycie, w tym ja rzecz jasna xD
ale nie będę wam waszej bańki #!$%@?ć, żyjcie sobie w wyimaginowanym świecie, gdzie wygrywacie