Wpis z mikrobloga

@biosy_
> 2. Piniondze - temat ledwie zahaczony przez Szafe tylko w kontekście 1 filmu. 
Nikt nie napisał, że wziął za to kase a jedynie, że w jego filmach często pojawia się ‚lokowanie produktu’ i ‚płatna promocja’ - rozliczyć takie akcje można na różne sposoby, niekoniecznie gotówkowo. A nawet jeśli, to i tak nikt tego nie udowodni, bo przecież wszystko ma na swoją mame.

Rzuciłem okiem na twoje filmy, tak 5 przez 10 bo tematyka po prostu mi nie leży, ale montaż całkiem całkiem, pytanko tylko o film KRÓLEWSKIE GOLENIE Niestety nie widziałem w nim napisu lokowanie produktu, a chodzi o zakład BeKing Barbershop. Dostałeś towar w postaci usługi, odwdzięczając sie reklamą. Rozumem że jesteś w stanie pokazać nam faktury VAT. Rozumiem ze napis lokowanie produktu zniknął przypadkiem w postprodukcji?

"GŁADZIUTKI JAK PUPCIA NIEMOWLACZKA" CZY MOZE ZWYKŁY HIPOKRYTA?
#mocnyvlog
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukaszb44: i ty masz czelność zarzucać że tracimy czas na oglądanie 10 min dziennie Bzebzunatora, a sam codziennie wypisujesz na tym hasztagu swoje mądrości? A z dystansem to widać że z Ciebie kolego dałn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A na sranie kręciłeś film z tego arcy wielkiego wydarzenia jakim jest golenie? Po co tak na koniec zachwalałeś ich? Jak Szafa mlaska i zachwala to źle, ale jak wykopek zachwala to dobrze. Nie no, ja ci wierze że to nie była reklama. Narzeczona KUPIŁA ci vaucher, a ty z doborci serca i bez interesowanie trzasnąłęś im ze free reklamę. Kupuje to. Swoją drogą czekam na kolejne bez interesowanie reklamy, może jak
  • Odpowiedz
@lukaszb44: PS. Gdybyś znów wpadł na jakiś wspaniały pomysł, to jest to do zweryfikowania. Za voucher paciła kartą więc... ;)
Absolutnie nie mam problemu żeby w przyszłości promować jakieś produkty bądź usługi (pod warunkiem, że beda one wg mnie dobre) i mówic o tym otwarcie jak i zaznaczać to w filmie. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@lukaszb44: PS. Gdybyś znów wpadł na jakiś wspaniały pomysł, to jest to do zweryfikowania. Za voucher paciła kartą więc... ;)
Absolutnie nie mam problemu żeby w przyszłości promować jakieś produkty bądź usługi (pod warunkiem, że beda one wg mnie dobre) i mówic o tym otwarcie jak i zaznaczać to w filmie. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@lukaszb44: na siłe się doszukujesz Mireczku :) Nakręciłem bo chcialem. Zachwalalem bo bylo super. Jade teraz do szpitala bo dzis przychodzi na swiat moj pierworodny ale po wszystkim jak wyjdzie ze szpitala moge Ci wyslac wyciag z konta jesli tak bardzo tego pragniesz :) Tylko po to abyś zobaczył jak bardzo się mylisz i wymyślasz jakieś dyrdymały bo nie masz do czego sie doczepic... cóż :) Mimo wszystko miłego wieczoru.
  • Odpowiedz
@biosy_: Tego sie nie czepiam, ale jak udowodnisz że nie przytuliłeś od nich kasy do łapy? trzy stóweczki może wpadły za czas poświęcony na zdjęcia i montaż. (To przytyk taki sam jegiego wy używacie"grubas sapał i mlaska i zachwalał na pewno mu zapłacili" ) Dla mnie to dziwne że reklamujesz za darmo coś za co musiałeś zapłacić, no jaki samarytanin. Łzy w oczach
  • Odpowiedz
@biosy_: > Jade teraz do szpitala bo dzis przychodzi na swiat moj pierworodny

@biosy_: A to powodzonka, i jak mniemam nie nazwiesz go Marcin ? I mam nadzieje że wyczuwasz ironię w tym co pisałem, bo tak to można odbijać piłeczkę w nieskończoność, ja moge powiedzieć to zadzwońcie sobie do mango mama (chyba tak to było) i potwierdźcie to co mówił szafa. NO chyba nie sądzisz że dzwoniąc
  • Odpowiedz
@NawalonyKmiot: hehehe a kto to podważa? Ja twierdze, że to kryptoreklama za którą wziął kasę na lewo, nie no ale fakt, przecież każdy z nas jak idzie np. dentysty płaci za wizyte i jest z niej mega zadowolony, to potem siedzi poświęca swój czas i kręci im reklamę za darmo i wpier... to na YT. U jednych doszukujecie się wszystkiego, a u innych nie widzicie oczywistych spraw. Tu biosy_ nie
  • Odpowiedz