Aktywne Wpisy

MistrzKowalski +370
Jak mnie #!$%@?ą byli alkoholicy, ze swoimi gadkami moralnymi. Nie pije taki dopiero od paru lat, a najpierw #!$%@?ł życie sobie i swojej rodzinie zszedł na dno, robił już za podczłowieka, a teraz mnie staremu co ma normalną rodzinę, odchował już dzieci, które tez są nauczone, że "alkohol to pije się z głową, a nie zakąską" będzie #!$%@?ł farmazony na temat alkoholu. Najchętniej przypierdzieliłbym takiemu w pysk, aż by się nogami nakrył,

120_Dni_Sodomy +304

mirki jaki OS wybrać pod wordpress + letsencrypt? Windows z SQL i XAMP czy jakieś UBUNTU z LAMP? Szukam na necie, ale szczerze mówiąc to gówno jest.
Dla mnie ważne by było GUI bo jak mam coś w konsoli pisać to mnie #!$%@? strzela jednym słowem.
Ewentualnie stawiaj Dockera, szukaj jakiegoś gotowego obrazu
@zwierzak40: w ilości dostępnej pamięci, którą moja strona potrafi zajechać, tak samo w zużyciu CPU.
Skąd VPS z windowsem tańszym niż hosting? Z arubacloud lub digitalocean :)
Postawiłem CentOs7 + wgrywam Zpanel i myślę, że to styknie. Jakiś pulpit zdalny do tego centos by się przydał, bo póki co tylko konsolowo mogę :/
@davidero69: Ale to nie będzie tańszy niż zwykły hosting typu webh.pl z 2GB RAM, 1vCPU, 50GB SSD dysku, gdzie o nic się nie martwisz.
@davidero69: Zpanel o ile się nie mylę został porzucony kilka lat temu z bardzo starym stosem oprogramowania. Sam brak PHP7 to dwukrotnie dłuższy czas wykonywania skryptów PHP
@zwierzak40: w sumie jak patrzę to fajna oferta i 90dni testu. Jak nie będzie przymulać to może zostanę tam :D mają tam możliwość edycji php.ini?