Aktywne Wpisy
milmigu +18
#tinder #badoo #seks
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Przez ok 45 dni nie ćpałem nic. Żyłem spokojnie, zdrowo się odżywiałem, uprawiałem sport, wysypiałem się do pracy.
Wczoraj o 21 otrzymałem kompletnie niespodziewaną wiadomość, czy nie wpadnę na małą domówkę. Zgodziłem się, przyszedłem, zostałem na wejściu poczęstowany talerzykiem, poczęstowałem się, skończyło się zajebistą fazą, tańcami przy trance i zaliczeniem jednej laski w toalecie. Wrażenia z tej nocy moim zdaniem w ogóle nie do osiągnięcia na trzeźwo. I zastanawiam się dziś, czy
Wczoraj o 21 otrzymałem kompletnie niespodziewaną wiadomość, czy nie wpadnę na małą domówkę. Zgodziłem się, przyszedłem, zostałem na wejściu poczęstowany talerzykiem, poczęstowałem się, skończyło się zajebistą fazą, tańcami przy trance i zaliczeniem jednej laski w toalecie. Wrażenia z tej nocy moim zdaniem w ogóle nie do osiągnięcia na trzeźwo. I zastanawiam się dziś, czy

Bitcoin -13%, alty od -27% do -16%
https://i.imgur.com/vnvm3CR.png
I tak za każdym razem.
Nikogo nie obchodzi technologia, społeczność, przyszłość itd. altów. Wszyscy (ogromna większość) tam są tylko dla spekulacji i zarabianiu na trendzie. Więc wszystkie równo śledzą Bitcoina, tylko że "bardziej". Bitcoin jest jedyną walutą, która miała wystarczająco czasu, żeby zebrać użytkowników i reputację, by ktoś ją trzymał niezależnie od tego czy leci w dół czy w górę (a nawet dokupić w dołku). I to zresztą całkiem racjonalnie - np. 1% swojego portfolio zapakować w ryzykowany asset, który nie jest skorelowany z giełdą, obligacjami rządowymi itd.
Nie ma przyszłości dla altów - chyba, że dla takich które naprawdę załapią się do na jakąś niszę, gdzie będą użyteczne. Może Ethereum (wątpie, chociaż kto wie), jeżeli jakimś cudem rozwiążą swoje problemy ze skalowalnością. Może MaidSafe, jeżeli będzie działać. Może jeszcze kilka o których nie wiem.
#bitcoin #kryptowaluty
@dla_zabawy: jaki to ma sens? Według mnie nie ma żadnego sensu. Nigdy nie wiadomo co scentralizowana korporacja postanowi. Może postanowić, że zwiększy ilość tokenów/akcji i jesteś załatwiony. To nigdy dla