Aktywne Wpisy
WielkiNos +521
Problem z psiarzami jest taki, że sami śpiąc z psami i jedząc z nimi tą samą łyżką na co dzień przywykają do syfu. Brud i smród przestaje ich ruszać.
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
lologik +65
#ciekawostki
Tajemnicza linia łączy ze sobą 7 sanktuariów związanych z archaniołem Michałem i sięga od Irlandii aż do Izraela. Legenda głosi, że to ślad po uderzeniu miecza Michała Archanioła, który strącił szatana do piekła. Co ciekawe, w dniu przesilenia letniego dochodzi do ciekawego zjawiska. Warto dodać, że trzy najważniejsze świątynie, w których wierni oddają cześć Michałowi Archaniołowi - Mont Saint Michel we Francji, Sacra di San Michele w Dolinie Susa i sanktuarium
Tajemnicza linia łączy ze sobą 7 sanktuariów związanych z archaniołem Michałem i sięga od Irlandii aż do Izraela. Legenda głosi, że to ślad po uderzeniu miecza Michała Archanioła, który strącił szatana do piekła. Co ciekawe, w dniu przesilenia letniego dochodzi do ciekawego zjawiska. Warto dodać, że trzy najważniejsze świątynie, w których wierni oddają cześć Michałowi Archaniołowi - Mont Saint Michel we Francji, Sacra di San Michele w Dolinie Susa i sanktuarium
Ilość wpisów: 496 (Wykop wyświetla tylko ilość najlepszych!)
Ilość komentarzy: 1204
Razem: 1700
Użycie PODTAGÓW tagu #patostreamy:
#danielmagical 441 (88.91% wszystkich wpisów)
#rafonix 44 (8.87%)
#taxizlotowa 2 (0.4%)
#bystrzaktv 11 (2.22%)
#mahonek 69 (13.91%)
#rafatus 12 (2.42%)
#gural 20 (4.03%)
#loboda 2 (0.4%)
Najwięcej rozdanych plusów:
1. @matka_blendziora 323 (19.0% oplusowanych wpisów/komentarzy)
2. @Apollo1993 239 (14.06%)
3. @Zendenn 181 (10.65%)
Najwięcej wpisów:
1. @Grzegorz-Gorny- 49
2. @lIENll 14
3. @Matick93 13
Najwięcej komentarzy:
1. @tky9 79
2. @kom3ntator 48
3. @BananowyBananowiec 40
Słowo TUCZNIK wystąpiło 36 razy.
Słowo ESSA wystąpiło 13 razy.