Wpis z mikrobloga

Kiedy widzę kogoś, kto jest mocno wytatuowany to nie wiem czy się śmiać czy współczuć, że ma tak nudny charakter i słabą psychikę, że musi nadrabiać bazgrołami na skórze, ktore będzie mieć na całe życie. Wyjątkowym idiotą trzeba też być by pisać na sobie imię partnera, tzw. Miłości do końca życia, która tak naprawdę będzie trwać pół roku.
#oswiadczenie #gownowpis #tatuaze #tattoo #tatuazboners #niepopularnaopinia
LajfIsBjutiful - Kiedy widzę kogoś, kto jest mocno wytatuowany to nie wiem czy się śm...

źródło: comment_5TxHe3SLLQngOtMvQYV1mPosmPxy81Si.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: chyba jednak nie luźne, skoro ruszyły Cie do tego stopnia, że wysmażyłaś wpis na mirko i się zastanawiasz. To tak jakby zastanawiać się nad psychiką noszących sposnie z dziurami lub bez, kolczykami w pępku itd. Strata czasy
  • Odpowiedz
najbardziej zabawne sa jakies chińskie znaczki, a znam nawet osobę, która ma wydziarane swoje imie na przedramieniu xd to się tylko w urzedzie chyba przydaje :D
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: tutaj są dwie strony medalu. Na jednych nawet fajnie wyglądają tatuaże bo są zrobione profesjonalnie i ze smakiem. Na drugich zaś rzeczywiście wygląda jakby z siebie zrobili brudnopis i wygląda to groteskowo a czasami obrzydliwie. Ostatnio jednego widziałem, który miał na sobie bazgroły i wyglądało to wręcz żenująco. W dodatku blady jak ściana jeszcze bardziej powodowało to, że wyglądał jak jakiś klaun. Moim zdaniem tatuaże fajnie wyglądają na facetach, którzy
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: a mocną psychikę #!$%@? dawanie #!$%@? o to, czy ktoś ma na ciele wytatuowanego kogutka, fiutka, czy imię Karyny? Sam mam trochę dziar i poważnie nie rozumiem Twojej rozkminy. Ani trochę nie obchodzi mnie czy spotkana przeze mnie osoba jest wydziarana po szyję czy nie ma na sobie nic, wtf. Zdarzają się przypalowe dziary, ale skoro właścicielowi się podoba to co komu do tego..XD
  • Odpowiedz