Wpis z mikrobloga

@Mr_Squno: Skoda z wami dyskutować bo macie jeden cel, przelanie krwi jutubera XD Ale studząc wasze zapały, bezbekowi możecie naskoczyć. Gural poleciał bo były twarde dowody że kazał dziecku się rozebrać, Mahonek sobie gadał smieci. Jak Mahonek będzie miał za to przypał prawny usuwam konto i każdemu z was wpłacam po 150 zł na PayPal żebyście nareszcie zaruchali na roksie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mr_Squno: Z tego co kojarzę, powiedział "to już za rok można", a nie "już można". Z tego co mi wiadomo, wedle Polskiego prawa miał rację. :) Popraw mnie jeżeli się mylę, a jeżeli mam rację to nie siej fermentu
  • Odpowiedz
@Typowymirassek: Człowieku, ty widziałeś filmik gdzie mówił " to już za rok można " a ja widziałem filmik na którym mówi " to już można " gdzie miała 14 lat . Według prawa można ale ku*wa nie 23-24 z 14-latkom ... Czy ty poważny jesteś? to jakiś 40-letni chłop powie do 14-latki, że już może to jest czymś normalnym?. To że już może współżyć nie zmienia faktu ,że to jest
  • Odpowiedz
@Mr_Squno: Powtórzę jeszcze raz. Pokaż mi konkretny fragment, gdzie mówi do 14latki "że już można", bo nie mogę czegoś takiego znaleźć. Po drugie, nie rozmawiamy tutaj o moralności, co wypada a co nie (zgodzę się, ze nawet do 16 latki byłoby to nieodpowiednie), ale my rozmawiamy w tym komencie o łamaniu prawa.
  • Odpowiedz
@Mr_Squno: No i trzeba było tak od razu, widziałem tylko materiał, gdzie mówi do 14 latki, ze za rok można. Tylko co mi się od razu rzuciło to jak powtarza "za mało" :) Teksty nieodpowiednie, ale nie róbcie z chłopa pedofila, bo to gruba przesada. Dzięki za link, zwracam honor.
  • Odpowiedz