Wpis z mikrobloga

Mirki z #tarnow można tu gdzieś zjeść dobrego burgera ?
Swego czasu nawet spoko były w Burger store, ale już lokal zamknięty ;/
Loft43 kiedyś jadłem ale nic specjalnego, a po teraźniejszych komentarzach to boje się tam iść.
  • 10
  • Odpowiedz
@4nietwojinteres4: @Enjama: Mi tam we Frazesie smakuje, nie jest to coś co mógłbym jeść codziennie, ale zestaw combo uwielbiam, burgery tam mają specyficzny smak, całkiem inny niż w maku czy gdzieś indziej, ale w pełni mogę polecić, chociaż na przestrzeni około 8 lat, kanapki zmalały a ceny chyba urosły, kiedyś dostawało się w combo dwa bardzo duże cheesy do tego duze frytki i duży napój a teraz moim zdaniem jest
  • Odpowiedz
@Enjama: ale mi przypomniałeś, byliśmy kiedyś zobaczyć na to żarełko w Loft43, bo tak strasznie promowali na fb i zachwalali, ale to co dostaliśmy, to dramat. :D Normalny kotlet w bułce takiej większej z biedry, do tego sałata i pomidor + ogórek konserwowy i na to wszystko jakiś sos.. nigdy więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

pewnie już za późno ale ja polecam Warkę jeśli chodzi o burgery
  • Odpowiedz
@motoradk: Warka następnym razem, z frassesa już się wyleczyłem... ten premium to smakuje tak samo jak te zwykłe tyle że większy jest i inny ser dają.Nic specjalnego, taki domowy burger . 20 zeta za zestaw z ociupinką tłustych frytek i małą colą. Lepiej już zamówić w macu mc zestaw, a najlepiej to nie jeść w ogóle fast foodow :D
  • Odpowiedz