Wpis z mikrobloga

@marekskowronski21: no to podajj te reklamy w których wysstępuje bo jakoś po za wstawianiem zdjęć na insta i polecaniu ubrań albo kosmetyków które dostałą za darmo to nic poza tym nie robi. Za granice jeżdzi bo ma bogatych starych. A do tłucznika przyszła sama i dobrze o nim wiedziała ponieważ jest to jej kuzyn i przyszłą sobie nabić atencji. Także jest to jedna z wielu "modeleczek instagramowych"
@BananowyBananowiec: co ty gadasz? To jest kuzyn tej Klaudii (zdjecie już ktos ci wkleił - niska, tłusta) a ja mówię o Dagnie (czarna wysoka szczupła) jest w reklsmie kawy w tv i butow a na bilbordzie reklamuje np. Plazę. Z tego co ja wiem to nie od starych bierze hajs tylko zarabia na modelingu. Nie wiem ile się zarabia na pokazach mody ale śledzę jej snapa i ona po calej Europie
@marekskowronski21: Gościu jak ona była na streamie i sama mówiła, że jest kuzynką tłucznika. I akurat mam ją na insta i snapie i oprócz chodzenia po plazy i po imprezach zadnych wybiegów to tam nie ma. A z resztą gdyby była taka sławna to by u jakiegoś menela na melinie nie siedziała i nie sępiła o wchodzenie nie jej snapa i insta. JAk dobrze sobie przypominam po tamtym live wbiłem do
To chyba nie masz jej snapa skoro upierasz się, że nie chodzi w pokazach. Nawet godzinę temu zamieściła snapa z sesji zdjeciowej (nie wiem skad ale dziewczyny co ją malowały gadały z nią po angielsku). Przestań opowiadac brednie,,że to kuzunka tucznika. Pokaż ten fragment z urodzin... albo zapytaj Daniela. Ona nawet nie jest koleżanką tej jego kuzynki. Tylko mają wspólnego kolegę.