Wpis z mikrobloga

o co chodzi tym #netflix na alledrogo. Konta z informacją " Kupujesz usługę polegającą na stworzeniu i przygotowaniu konta do prawidłowego działania" Konta za 2 zł, legalność wątpliwa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 11
  • Odpowiedz
@caos to z tego, że niektórzy mają RiGCz by zapłacić za świetną usługę firmie, która dzięki temu ma budżet na nowe produkcje, a nie napychać kasę januszom cebulakom
  • Odpowiedz
@erajwa: Nie. Cebulą jest to, że używam po taniości spotifaja dobre 2 lata i trochę mi z tym źle (ta apka to złoto), ale stwierdzam, że walić to, szkoda mi 20 zł/msc skoro mogę mieć za 4-5, ale netflix? Jaralem się może 2 miesiące, obecnie mam go na tablecie (podłączony do TV) tylko dlatego, że mam i jest tanio. Czasem coś odplaę, ale zwykle kończy się na szukaniu i szukaniu.
  • Odpowiedz
@erajwa: Od kiedy to studenci nie pracują? W sumie zdziwię Cie, ale tak pracuję i właśnie przez pracę nauczyłem się szanować pieniądze i nie wydawać ich na lewo i prawo na rzeczy, które doslownie nie są tego warte. Ot co.

Dam spokojnie 250 - 300 zł na buty, które chce bo wiem, że mi długo potrzymują, wiem, że dany model na rynku się trzyma lata i na co go stać. Nie dam nawet 13 zł na konto rodzinne na netflixie tylko dlatego, że ktoś stwierdzi na mirko

he he
  • Odpowiedz
@caos nie szanujesz cudzej pracy, nie wiesz co to własność intelektualna i masz roszczeniową postawę rodem z ubiegłej epoki, racjonalizujesz sobie wciskanie hajsu nosaczom za triale, brawo ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz